Da li ste znali?

5 poza u seksu u kojima muškarci najviše uživaju: Pseći položaj nije jedini!

Možda neće otvoreno da priznaju jer je reč o bliskoj pozi, ali muškarci uživaju i u takozvanoj pozi kašika, međutim ona nije jedina u kojoj oni zaista uživaju
Škola sexa
15:02h Autor:
5 poza u seksu u kojima muškarci najviše uživaju: Pseći položaj nije jedini!
Foto: Shutterstock

Muškarci jednostavno vole seks. Ali, ako se samo malo više potrudite i počastite ga omiljenim pozama, njegovoj sreći neće biti kraja. Proučite u čemu najviše uživaju.

Pseći položajMuškarci vole dogi stajl. Žena se spusti na ruke i noge, te na taj način zauzima potčinjeni položaj, što mnoge muškarce pali. U takvoj pozi muškarac je dominantan i on vodi igru. Osim toga, takav položaj muškarcu omogućuje i lakše i dublje penetriranje u partnerku, pa se stiče utisak da mu je penis duži. Ne treba zanemariti ni pogled na guzu koji mu se u toj pozi pruža.

OVDE pročitajte koja četiri tipa osoba najčešće doživljavaju orgazme.

Oralni seks

Nijedan muškarac neće odbiti oralno zadovoljavanje. Dobar oralni seks san je svakog muškarca. Krenite najpre nežnim i blagim dodirima, a potom na nešto čvršće dodirivanje. Nakon toga, počnite ga ga lagano dodirujete usnama. Ako ga još iznenadite iniciranjem oralnog seksa, njegovoj sreći neće biti kraja.

Da li ste probali pozu divlji vodopad? Više o tome pročitajte OVDE.

KašikaMožda neće otvoreno da priznaju jer je reč o bliskoj pozi, ali muškarci uživaju i u takozvanoj pozi kašika. Okrenite mu leđa, a on neka bude priljubljen uz vas prednjim delom svoga tela. Guzu izbacite prema njemu i određujte ritam penetracije. Ova poza omogućuje dodirivanje klitorisa, a to možete da radite ili vi sami, ili on. Užitak je zagarantovan za žene, ali i za muškarce jer njima pričinjava veliko zadovoljstvo kad vide da mogu da zadovolje partnerku.

Kad je žena gore

Ovu pozu muškarci obožavaju i ako želite da ga usrećite u svakom pogledu, potrudite se. Može biti izvedena na različite načine – okrenite leđa prema njegovom licu ili, pak, prednji deo tela. Možete da se pomerate gore-dole ili napred-nazad, ali možete i da pravite kružne pokrete bokovima. Osim velikog užitka, on će uživati i u pogledu na vaše telo.

Da li vodite ljubav dovoljno dugo? Više o tome pročitajte OVDE.

Umrežena pozaOva poza im se sviđa jer je većina muškaraca retko praktikuje. Promenite to! Oboje legnite na bok, ali budite okrenuti jedno prema drugom. Vaš je zadatak da ga obuhvatite nogama, odnosno jednu njegovu nogu. Tako ćete biti vrlo blizu jedno drugome dok se odvija penetracija. Zbog ravnoteže biće potrebno da se pridržavate jedno za drugo. Inače, ovo je poza u kojoj žene lako doživljavaju orgazam.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs