Za nova uzbuđenja u vašoj spavaćoj sobi

Doživite tantrički orgazam: 3 poze stvorene za G-tačku

Iako G-tačku nije uvek lako naći, postoje seksualne poze u kojima baš onda dolazi do izražaja
Škola sexa
19:42h
Doživite tantrički orgazam: 3 poze stvorene za G-tačku
Foto: Shutterstock

Tantrički orgazam jedno je od najsnažnijih senzacija koje žensko telo može da doživi. Do njega se dolazi intenzivnom stimulacijom G-tačke, područja u gornjim delovima vaginalnih zidova koje je izuzetno osetljivo na dodir. Iako G-tačku nije uvek lako naći, postoje seksualne poze u kojima baš onda dolazi do izražaja. U nastavku slede njih tri, koje će sigurno dovesti nova uzbuđenja u vašu spavaću sobu

Dodir cvetaOsim što je odličan za stimulaciju G-tačke, dodir cveta lako može dovesti do višestrukih orgazama. Preporučuje se ženama u prvim mesecima trudnoće, a omiljen je i među osobama koje imaju problema s prekomernom težinom. Sličan je klasičnom misionarskom položaju u kojem žena raširi noge i pusti da muškarac legne na nju. Ali, u ovom slučaju, nakon penetracije žena podigne noge tako da ih prebaci preko njegovih ramena ili ih položi na njegova prsa. On može da klekne, naslanjajući se na njene bokove. Dodir cveta je odličan za snažnu penetraciju, i vrlo često dovede do nezaboravnog orgazma. OVDE pogledajte tri vulkan poze za vrelo buđenje.

Pristup od pozadi

Poznata kao pseći stil ili „doggie“, ova poza je odlična za stimulaciju G-tačke, s obzirom na ugao muškarčeve penetracije. Žena bi trebalo da se spusti na sve četiri, te malo raširi noge. Tokom odnosa je preporučljivo da žena lagano izvije kičmu i ne spušta glavu na krevet. Iako se čine kao sitnice, ovi detalji muškarcu otvaraju put prema G-tački. Ovo naročito važi u slučaju pune penetracije. Muškarac takođe može da pomogne laganim podizanjem vaših kukova, te ako pri ulaženju koncentriše pokrete prema dole.

Vruće stapanjeJoš jedna poza iz poznate Kama Sutre - muškarac sedne na krevet, raširi noge, ruke zabaci iza leđa i nasloni se na njih. Nakon toga, žena sedne na njegovo međunožje tako da prebaci svoja kolena preko njegovih ramena, te se nasloni na svoje ruke koje položi između njegovih nogu. Zatim se lagano ljulja uz njegovo telo, kontrolišući ritam i tempo tokom odnosa. Iako tokom ovakvog vođenja ljubavi ne dolazi do direktnog pritiska na G-tačku, erotičnost samog prizora u stanju je da dovede do tantričkog orgazma.

OVDE pogledajte kojih pet znakova otkrivaju da ste upravo imali seks.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs