Za obostrano zadovoljstvo

Tehnika koju bi svaki muškarac trebalo da primenjuje u seksu: Možda i najvažnija!

Većina muškaraca doživi orgazam nakon nekoliko minuta penetracije i smatraju da je to dovoljno. Međutim, pitanje je šta partnerka ima da kaže na sve to
Škola sexa
19:16h Autor:
Tehnika koju bi svaki muškarac trebalo da primenjuje u seksu: Možda i najvažnija!
Foto: Shutterstock

Odgađanje ili kontrolisanje orgazma je tehnika kojom muškarac namerno produžuje seksualni čin u korist svoje partnerke. Drugim rečima, to je nešto što bi svaki muškarac trebalo da radi, ukoliko njegovoj partnerki treba više vremena za postizanje orgazma.

Mnogi muškarci bez razmišljanja dožive orgazam nakon dva minuta seksa, okrenu se na drugu stranu, ostavljajući partnerku nezadovoljenu.

OVDE pročitajte kojih pet koraka dovode do sjajnog vaginalnog orgazma.

Da ne bi bilo zabune, ovde nije reč o preuranjenoj ejakulaciji s kojom mnogi muškarci imaju problema. Jer to je neugodan problem (ali popravljiv), za koji bi svaka žena trebalo da ima razumevanja.

Većina muškaraca doživi orgazam nakon nekoliko minuta penetracije i smatraju da je to dovoljno. Međutim, pitanje je šta partnerka ima da kaže na sve to.

OVDE pročitajte više o pozi divlji vodopad.

Svaka žena ima svoje preferencije, ali ako joj dva-tri minuta nisu dovoljna (ne pričamo o seksu na brzaka i ne pričamo o situacijama kad ste umorni), što bi muškarci trebalo da znaju i da počnu da praktikuju tehniku odgađanja.

Tehnika je jednostavna, kad muškarac oseti da je blizu vrhunca, treba da

stane na kratko, zatim opet nastavi i tako nekoliko puta.

Nema goreg od sebičnog partnera koji misli samo na vlastito zadovoljstvo. Seks bi trebalo da bude zabava u dvoje, tako da oba partnera uživaju i budu zadovoljni. Osim toga, nije sve u penetraciji. Mnogi zaboravljaju na važnost predigre koju mnoge žene stavljaju na prvo mesto, ali njihovi partneri to ignorišu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs