Neprijatan prekid akcije

Šta kada vas dete zatekne usred seksa?

Ne kritikujte dete samo zato što je vama neprijatno, već obavezno razgovarajte sa njim. Naviknite ga na izlive emocija sa partnerom, pre nego što vas zatekne na delu
Ljubav
09:02h
Šta kada vas dete zatekne usred seksa?
Foto: Shutterstcok

Od vas zavisi da li će neprijatna situacija, kada vas dete zatekne u vođenju ljubavi, njemu postati noćna mora ili normalan prizor, koji će brzo zaboraviti. Zato, adekvatnim reagovanjem prebrodite ovu neugodnu situaciju. Okrenite sve na šaljivu i lepu stranu, pa ćete se u bliskoj budućnosti svi zajedno smejati tom dodađaju.

  • Zaključajte vrata spavaće sobe. Ako dete ne može da otvori vrata vaše intime, onda neće moći da vidi bilo šta što biste morali da mu objašnjavate.
  • Sačekajte da dete zaspi, pa se onda prepustite erotskim čarima.
  • Jako je bitno da vas dete često vidi u emotivnim trenucima. Zato, bez stida pokažite svoja osećanja i tako ćete naviknuti dete na vašu ljubav. Obrazovanje deteta ne podrazumeva samo preslišavanje iz školskih užbenika. Imajte na umu da seksualno vaspitanje, takođe, treba da potekne od kuće. Ukoliko je vaše dete previše malo da bi shvatilo šta uopšte seks znači, potrudite se da mu do tog trenutka vaši intimni momenti, gde se mama i tata dodiruju i ljube, ne budu strani. Tako će lakše podneti i situaciju, ako vas zatekne u nezgodnoj pozi.
  • Ne izbegavajte razgovor o tome što se desilo . Odgovorite na sva pitanja vašeg deteta u zavisnosti od njegovih godina.
  • Ne kažnjavajte dete, ukoliko vas uhvati na delu, samo zato što ste se uspaničili. Pokažite da niti ste vi ljuti, niti bi ono trebalo da se ljuti na vas
  • Seks je strastven, pa detetu može izgledati kao da tata mami nanosi bol i obrnuto. Objasnite mu da ste tim činom jedno drugome pokazivali ljubav i da niko nije povređen
  • Ako dete odbija da razgovara o toj situaciji, onda ne insistirajte, već ga malo ostavite na miru. Doćiće trenutak kada možete sesti pored njega i popričati bez ljutnje i stresa.
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs