Čuda su moguća

Njegova bivša devojka - tvoja najbolja prijateljica?!

Predstavljamo vam deset stvari o vašem dečku na koje bi vam sigurno ukazala njegova bivša devojka da ste u dobrim odnosima
Ljubav i zavođenje
06:04h Autor:
Njegova bivša devojka - tvoja najbolja prijateljica?!
Foto: Shutterstock

Ko kaže da morate da mrzite njegovu bivšu devojku? Što se vas tiče možete joj biti i zahvalne, piše cosmopolitan.rs. Kao prvo on je sada vaš, a ne njen, a kao drugo, od nje možete da naučite dosta toga. Znate onu izreku: učite se na tuđim greškama?

Evo greški koje je napravila njegova bivša, a koje vi nećete da ponovite, jer vam je ona rekla ono što vi nikada ne biste mogle da znate:

1. Da je (prikriveno) otvoren za modne savete. Uostalom, običnu majicu sa natpisom nije zamenio modernom košuljom bez ozbiljne pomoći neke žene!

2. Nije ni uspela da ga ubedi da je njegovo hrkanje zastrašujuće. Ili možda „model“ kao što je on dolazi zajedno sa čepovima za uši.

3. Nikada nije bio u vezi gde su ga primoravali da se često kupa. Vi ćete to sada promeniti.

4. Ne pozajmljujte mu vaše CD-ove: još uvek ima veći deo kolekcije svoje bivše jer joj ih nikada nije vratio.

5. Ako su njegovi ortaci imali podsmešljiv nadimak za nju - imaće i za vas. Ne vređajte se, već budite kreativni: uzvratite im podjednako smešnim nadimcima.

6. Nije bio do kraja „zagrejan“ za nju. Ali, jeste sto posto za vas!

7. Koliko god njegov brat bio sladak, ovakva javna konstatacija može izazvati samo probleme. To bivša nije znala.

8. Ona mu je govorila da je ujutru nakon buđenja nesnosan. Vi mu sada govorite da je ujutru nakon buđenja nesnosan. Zar ne primećuje iste komentare?

9. Ne dozvolite da popijete koju čašicu više na ručku kod njegovih roditelja - tetka Milica još uvek priča o njegovoj bivšoj koja je prosula vino po tek kupljenom tepihu.

10. Nikada mu nije rekla da su kuhinjske rukavice loš rođendanski poklon, ali i uvreda. Učinite to vi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs