Probajte nešto novo

Zadatak za muškarca: Erotska igra kojom će ženu maksimalno razbuditi!

Ograničenja nema, a šta je to što će baš tu "uspavanu lepoticu" probuditi, stvar je ukusa. Nekima je potrebno malo, a nekima, pak, mnogo više
Škola sexa
12:10h Autor:
Foto: Shutterstock

Seks je nepresušna inspiracija i ženama, i muškarcima. Iako mnogi smatraju klasične seks poze, poput misonarske, potpuno dovoljnim izvorima seksualnog zadovoljstva, ipak, u nekom trenutku svima zafili "to nešto malo" novog začina u krevetu. Potpuno logično. Novih poza nikad dosta.

 

Da li ste čuli za erotsku igru "uspavana lepotica"?

 

Pravila su vrlo jednostavna. Partnerka leži na krevetu u donjem vešu ili tankoj svilenoj spavaćici, praveći se da spava. Muškarac je tu kraj nje, sa jednim jedinim zadatkom - da je probudi.

 

Međutim, poljubac u usne neće biti dovoljan. Na partneru je da "uspavanu lepoticu" svojim usnama, dodirima i pokretima probudi iz "dubokog sna".

 

Može polagano da je ljubi od lica ka dole, preko grudi i stomaka. Da li će pomeriti veš ili će se igrati bretelama brushaltera i gaćicama, izbor je na njemu.

 

Ograničenja nema, a šta je to što će njegovu "uspavanu lepoticu" probuditi, stvar je ukusa. Nekima je potrebno malo, a nekima, pak, mnogo više.

 

OVDE saznajte više o trinaest seksi poza za koje možda niste čuli.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...