Vodič za seks bez daha

Tehnikom osmice do eksplozivnog orgazma

Muškarci, ako želite da vaše dame dovedete do vrhunca stimulišite klitoris pokretima jezika u obliku broja 8, a zatim primenite pozu X za pravo vrištanje od zadovoljstva
Ljubav
11:54h
Tehnikom osmice do eksplozivnog orgazma
Foto: Shutterstock

Masirajte je dole jezikom tehnikom osmice dok vam njeno dahtanje, prljave reči i vrisak ne pokažu da je došla do svoj neverovatnog orgazma, za koji ste upravo vi zaslužni. Ako želite da pogodite njenu G tačku počnite sa doggy styleom, a do intenzivnijeg orgazma u oralnom seksu dovešće vas i česte promene poza.

Trudite se da zadovoljite vašu lepšu polovinuNemojte se pribojavati da je pitate šta voli tokom seksa, jer većina žena ceni to što se muškarac brine hoće li uspeti da je zadovoljiili ne. Ako lepši pol vidi da se trudite, sigurno će uzvratiti uslugu.

Predigra lampicu uzbuđenja dovodi do usijanja

Ako ste tip koji ne haje mnogo za predigru, njoj će biti potrebno duže vremena da se oraspoloži za seks. Zato, nemojte da se ustručavate da počnete sa ljubljenjem njenog čitavog tela dok je polako svlačite i prstima i jezikom dodirujete ključne erogene zone. Obasipajte poljupcima njenu guzu ili stopala.

Laganim koracima do vulkana strastiŽelite li da uzbudite ženu, pazite da ne stimulišete previše klitoris, jer to može biti jako bolno. Nemojte da se usmeravate direktno na njega, već se malo poigravajte, sisajte ga nekoliko sekundi i onda ostavite. Na taj način nećete preterati i uzbuđenje pretvoriti u bol.

Tehnika osmiceDo ekslozivnog vrhunca oralnim putem dođite tehnikom osmice. Prelazite po klitorisu jezikom kao da ispisujete broj osam, na taj ćete način smenjivaćete jači i slabiji pritisak, što će njoj pomoći da lakše doživi orgazam.

Menjajte poze

Menjajte poze, ali i mesta za vođenje ljubavi kako biste osetili novu dimenziju zadovoljstva. Drugačiji pokreti jezikom, umesto gore-dolje, dovešće je do orgazma.

Ne zanemarujte stidne usneNemojte se fokusirati samo na klitoris, već stimulišite i stidne usne. One su izuzetno osetljive, a lagana masaža prstima probudiće sva njena čula.

Najbolja pozicija za G tačkuNeki stručnjaci tvrde da se G tačka najlakše možete stimulisati prstima zato što možete kontrolisati pokrete, ali to ne mora nužno da znači da je ne možete pogoditi i tokom seksa. Najbolja poza jest doggy style, jer možete kontrolisati dubinu penetracije.

Seksi sklekoviJednostavna misionarska pozicija ne mora da bude dosadna, već vam može osigurati i dobre trbušne mišiće. Dok ste iznad nje možete se dizati i spuštati kao da radite sklekove.

Pozicija X za jači orgazamPrilikom misionarske poze neka vas ona nogama obuhvati oko struka, a vi se ispružite. Potom i jedno i drugo ispružite ruke i lagano se zanjišite. Vaše telo stvoriće oblik slova X, a lagano ljuljanje pojačaće stimulaciju klitorisa i dovesti do jakog orgazma.

Trikovi uz koje seks traje još duplo duže

Da bi seks trajao što duže, muškarci moraju da nauče kako da prepoznati preorgazmički osećaj, koji prethodi ejakluaciji. Čim to nauče moći će da uspore, kako im se ne bi dogodilo da prerano ejakuliraju.

Poljupcima rasplamsajte strastiŽene najveće zadovoljstvo dobijaju od strastvenih poljubaca, a ukoliko primetite da lagano gubi interes počnite da je ljubiti. Nemojte se samo koncentrirati na usne, već ljubite i njen nos, oči i čelo.

Nagradite njenu hrabrostŽene se ponekad osećaju nelagodno, pa čekaju da muškarac inicira seks. Svaki put kada ona inicira seks, nagradite je tako da se još više potrudite da je zadovoljite. Recite joj da vam se sviđa što i ona želi više vrućih igrica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs