Izludite ga

7 stvari koje možete da radite sa golim muškarcem

Preuzmite inicijativu, skinite ga, poslužite se šlagom ili jagodama i priuštite mu takav seks gde on neće morati ništa da radi
Škola sexa
12:54h
7 stvari koje možete da radite sa golim muškarcem
Foto: Thinkstock

Skinite sve sa njega i započnite sa igrom, koja će ga dovesti do ludila i dovesti do erupcije strasti. Priuštite partneru pravo iznenađenje, a rezultat će biti obostrano zadovoljstvo.

1. Rasplamsajte mu maštu laganim zmijskim pokretimaPrišunjajte se partneru iza leđa i obgrlite ga rukama, pritom mu lagano šapućite na uho ili ga ljubite po vratu. Zaposlite i svoje ruke.

2. Ako je on go, skinite se i vi Ukoliko je vaša veza na samom početku velika je šansa da vas je partner video golu na svega nekoliko sekundi i to dok ste brzinski skidali donje rublje pre nego što ste mu uleteli u zagrljaj. Promenite to i dopustite mu da uživa u pogledu na vaše telo.

3. Popnite se na njegaRazna istraživanja su pokazala kako je muškarcima jedna od najdražih stvari u seksu kada žene preuzmu inicijativu. Učinite to i goli sednite na partnera.

4. Zajedničko tuširanjeZa ovaj poduvat morate biti goli, a jednom kad se nađete pod tušem u obilju kupke i vode, pustite mašti na volju sve dok ne potrošite baš svu toplu vodu.

5. Pretvorite ga u tacnu za posluživanjeOdaberite nekoliko omiljenih namirnica poput šlaga, meda ili svežih jagoda i igrajte se sa golim partnerom. Užitak će biti obostran.

6. Priuštite mu seks u kojem on ne mora da radi baš ništaNeka mu ovaj put bude dovoljno to što je go, vi uradite sve ostalo. Ukoliko negoduje, zapretite mu da ćete mu vezati ruke, a ako učini to još jednom, ispunite svoju pretnju.

7. Dajte mu do znanja da je pravi frajerDok stoji go pred vama, obasipajte ga komplimentima i polako mu se približavajte. Jedva će dočekati da vas zgrabi u naručje.

Ovde možete da pročitate šta još sve možete da radite goli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs