Kad se strast zapali na pola puta

Najbolje poze za seks u automobilu!

Ako vas strast obuzme kada se najmanje nadate, dok jurite na neku zabavu, te se žurno sklonite sa puta čim vam se ukaže prilika, onda uzbuđenje dobije i spontanost
Škola sexa
22:00h Autor:
Najbolje poze za seks u automobilu!
Foto: Shutterstock

Ako znate šta radite i imate iskustva, naravno da seks u automobilu može biti uzbudljiv. Ali, ako se to dogodi kada se najmanje nadate, dok jurite na neku zabavu, a strast se zapali negde na pola puta, te se žurno sklonite sa puta čim vam se ukaže prilika, onda uzbuđenje dobije i spontanost – ima li išta bolje od spontane i nesputane strasti!?

Ali, ako ste novi u seksu na sedištu automobila, onda će vam ovih nekoliko saveta dobro doći.

Za početak, bilo bi dobro da automobil nije leglo prljavštine, smrada i nereda. Niko to ne voli, uostalom to loše utiče na dobro raspoloženje. Ako imate automobil, održavajte higijenu.

Kondomi

su obavezni u ovakvim i sličnim situacijama - ne treba posebno naglašavati zašto. OVDE pogledajte koje su četiri najčešće greške prilikom upotrebe prezervativa.

Ako je seks u automobilu unapred planiran, pripazite na to šta ćete obući. Izbegavajte uske farmerice i previše slojeva. Neka vaša odevna kombinacija to veče bude što jednostavnija, da ne bi bilo gunđanja jer ste zapeli prilikom skidanja.

Poza: Upoznavanje na suvozačevom sedištu Prva varijanta: pomerite suvozačevo sedište u nazad do kraja, zatim spustite naslon. Muškarac leži, a devojka mu sedi u krilu licem okrenuta ka njemu. Ne može biti jasnije i jednostavnije. Sve ostalo je na vama.

Druga varijanta: muškarac leži isto kao u prethodnoj varijanti, a ona sedi na njemu okrenuta leđima, rukama se oslanjajući na pregradu za stvari.

Poza: Blizu, bližeAko se odlučite za zadnje sedište, najpre se upoznajte sa pozom zvanom Blizu, bliže. Za početak, odmaknite prednje sedište da dobijete što više mesta. Ova poza, takođe, ima dve varijante: u prvoj muškarac sedi, žena mu je u krilu sa nogama u klečećem položaju, dok je muškarac između njenih nogu. On dole, ona gore. Druga varijanta je da devojka sedi muškarcu u krilu ali okrenuta leđima od njega.

Poza: Misionarski položaj na zadnjem sedištu automobilaSam naziv govori sve - ona leži, a muškarac leži na njoj. Vrlo je verovatno da vam neće biti udobno kao na krevetu, ali uz malo mašte misionarski položaj se može i te kako osvežiti.

Ovo su osnovne i najlakše izvodljive poze u automobilu, naravno da nisu jedine, a na vama je da eksperimentišete.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs