Ovo nikad ne izgovarajte

Muškarci prosto ne podnose ove ženske izjave: Ponašaš se kao dete!

U jeku svađe kada se malo izgubimo, kažemo i ono što ne mislimo, ali muškarce definitivno izluđuju naše reči
Škola sexa 26.05.2014. - 10:07h Autor: index.hr
Foto: Thinkstock

Koliko smo puta do sada rekli nešto za šta smo se kasnije kajali? Svađamo se sa nama dragim ljudima i u afektu izgovorimo ono što nikada ne bismo trebale ni da pomislimo. Donosimo vam pet rečenica koje prosto izluđuju naše muškarce:

 

"Radi šta hoćeš"

 

Osim ako to ne kažeš sa smeškom, muškarci ovakve stvari nipošto ne žele da čuju, jer ne žele da igraju igre pogađanja. Umesto toga, uvek je bolje odmah iskreno reći šta nas muči, kako ubuduće to ne bi radili.

 

Naučite umetnost izvinjenja, više pročitajte OVDE.

 

"Zar stvarno misliš da ti verujem?"

 

Ovim pitanjem jasno mu daješ do znanja da sumnjaš u njegovu iskrenost i poštenje, a to je nešto što muškarci teško zaboravljaju pa se pitaju zašto se onda uopšte trude.

 

"Isti si kao svoj tata/mama"

 

Ovakve izjave gotovo uvek dovode do svađe, ali ne i do rešavanja problema. "Tom frazom znam da sam učinio nešto loše, ali ne znam šta. Umesto toga, budite direktne i recite nam šta pogrešno radimo. Ovakvo poređenje nije potrebno", otkrili su muškarci za MSN Living.

 

Zbog čega se najčešće svađamo možete da pročitate OVDE.

 

"Volim kad si ljut"

 

Muškarci otkrivaju kako ovom izjavom stiču utisak da ubuduće ne treba da budu iskreni o svojim osećanjima, jer će ih partnerka spustiti. "To je nešto što je bitno za mene, a ovakvom izjavom ostavlja utisak kao da je to prilično zabavlja, a to nije lepo."

 

"Ponašaš se kao dete"

 

Bilo da to žena izgovori pred njim ili još gore, iza njegovih leđa. Ako je njemu nešto važno, onda želi da se to ceni, a ne ismejava. Muškarci su jako osetljivi na nedostatak odanosti. Takođe, ako to čuje kako izgovaraš pred drugima, pitaće se šta im još pričaš, a to može da postane problem, iako se tebi čini kao sitnica.

 

A evo kako da razgovarate sa njim a da mu ne zvocate, više možete naći OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...