Iskrena priča

Šokantna ispovest: Doživljavala orgazme po čitav dan, mesecima, zbog pogrešne terapije! (VIDEO)

Našla sam se u situaciji da sam doživljavala i po 12 produženih spontanih orgazama dnevno. Išla sam od specijaliste do specijaliste, ni oni nisu znali šta da rade sa mnom. Bio je to veoma težak period u mom životu, objašnjava Liz
Zanimljivosti
05:34h
Šokantna ispovest: Doživljavala orgazme po čitav dan, mesecima, zbog pogrešne terapije! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Orgazam koji traje po tri sata nekima bi možda bio interesantan, ali ne i Liz iz Sijetla. Njeno iskustvo bilo je sve sem zabavno.

Zapravo, kako je i sama objasnila, bilo joj je zanimljivo prvih 5 minuta, da bi se nakon toga pretvorilo u pravu noćnu moru, pa je na kraju završila u bolnici. Još gore, ovaj maratonski orgazam bio je samo jedan u nizu brojnih neželjenih koji su mogli da se jave u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu.

"U početku to se dešavalo samo nakon seksa, da bi se kasnije javljalo i dok sedim i gledam televiziju, šetam ulicom, potpuno neočekivano", rekla je Liz.

"Dešavalo mi se ponekad da uspem da odložim orgazam, zadržavajući dah, kako bih uspela da se izvučem sa nekih javnih događaja. Nisam upravljala svojim životom - moje telo je vodilo svoj život umesto mene", dodala je Liz.

Liz se osećala bespomoćnom, pa je potražila i stručnu pomoć.

"Bilo je veoma depresivno. Našla sam se u situaciji da sam doživljavala i po 12 produženih spontanih orgazama dnevno. Išla sam od specijaliste do specijaliste, ni oni nisu znali šta da rade sa mnom. Bio je to veoma težak period u mom životu", objašnjava Liz.

http://www.youtube.com/watch?v=BU4lvjOfUrw
problemi su počeli
prvi maratonski orgazam

U prisustvu dečka Erika, skakutala je u mestu, popila čašu vina, pa čak i antihistaminike kako bi zaustavila orgazam. Međutim, kako ništa od toga nije delovalo, na Erikovo insistiranje, otišli su u bolnicu gde su lekari ostali potpuno zatečeni njenim kontinuiranim tročasovnim orgazmom.

"Lekari su me uporno pitali da li sam sigurna da me nije moj dečko nadrogirao", priseća se Liz. "Zašto bi uopšte Eriku palo na pamet da me drogira!".

Na kraju, orgazam je prestao sam od sebe, bez ikakvih lekova i medicinske pomoći. Međutim, njene muke se nisu tada zaustavile - dešavalo se da doživi 12 na dan.

Lekari su najzad utvrdili uzrok problema - bipolarni poremećaj koji je pogrešno dijagnostifikovan kao depresija i tretiran antidepresivima.

"Antidepresivi su uzrokovali disfunkciju orgazama, jer oni zaista menjaju hemiju mozga, to je njihov posao", objašnjava dr Irvin Goldštajn, direktor Instituta za seksualnu medicinu u SAD-u.

Nakon što su lekari utvrdili o čemu je reč, Liz se stanje postepeno popravljalo.

"Prvo sam imala jedan orgazam dnevno, posle svaki drugi dan, potom jednom sedmično, pa jedanput mesečno", objašnjava Liz. "Trebalo je sigurno od četiri do pet meseci da se orgazmi stave pod kontrolu, a sada je već skoro prošlo godinu dana otkako sam imala jedan".

Na kraju je ova hrabra žena zaključila: "Najverovatnije ću morati da pijem lekove do kraja života, ali se ne bojim. Veoma sam srećna i zadovoljna svojim seksualnim životom".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Orgazam