Korisno znati

Škakljive teme: Situacije u seksu o kojima se ne priča, a trebalo bi!

Savršena seksualna sinhronizacija moguća je uvek samo u filmovima. Sasvim je u redu ako ne svršite u isto vreme i to seks ne čini lošijim ili manje romantičnim.
Škola sexa
11:12h Autor:
Foto: Thinkstock

Teme o seksu uvijek su zanimljive. Ali, dok postoje neke stvari o kojima se često prepričava, ima i onih o kojima se uglavnom ćuti, iako ne bi trebalo.

 

Svi se ili preterano hvale, ili lažu o tome koliko se seksaju
Parovi su skloni upoređivanju s drugim parovima, pogotovo kad je seks u pitanju. Dok ste vi bili nekoliko meseci bez seksa, drugi pričaju priče o odličnom seksu. Ali, imajte na umu da se ta hvalisava osoba možda nije seksala godinama i da izmišlja priče o sjajnom seksu.

 

OVDE pročitajte kako da prepoznate ženu kojoj fali seks.

 

Seks je nekad dobar, a nekad loš
Koliko ste puta bili u prilici da vam neko prepričava i da se hvali o tome koliko dobar seks ima s partnerom/partnerkom, a vi ste bili zavidni jer ste u lošoj seksualnoj fazi? Seks je nekad dobar, nekad odličan, a nekad je loš, ali o tome se baš i ne govori.

 

Neki će muškarci učiniti sve da ne bi koristili prezervativ


Možda će reći da su alergični ili da žele s vama seks odmah bez odlaganja. Možda će reći u žaru strasti da ne žele da prekidaju kako bi stavili prezervativ... Možda će čak i reći da im se odmah spusti ako stave prezervativ. Možda je to i istina, ali to ne znači da trebalo da imate seks bez zaštite.

 

Neće svi biti iskreni i otvoreni o polno prenosivim bolestima
Možete vi da pokušavate da budete otvoreni, možete i da postavite jasno pitanje, ali možda ćete dobiti odgovor koji neće biti iskren. I zato - opreza nikad dosta.

 

Vaš horoskopski znak otkriva kako podnosite apstinenciju. Više o tome pročitajte OVDE.

 

Verovatno nećete svršiti u isto vreme
Savršena seksualna sinhronizacija moguća je uvek samo u filmovima. Sasvim je u redu ako ne svršite u isto vreme i to seks ne čini lošijim ili manje romantičnim.

 

Seks vas neće nužno zbližiti s nekim


S nekim s kim ste imali intiman odnos možda ćete se osećati udaljeno, dok se s nekim s kim se niste seksali možete osećati blisko.

 

OVDE pročitajte pet znakova koji odaju da ste upravo imali seks.

 

Ako vam je potreban lubrikant to ne znači da vam osoba s kojom imate seksualni odnos nije dovoljno privlačna
Lubrikant nije samo za slučaj nužde, lubrikant koriste sve osobe koje žele da imaju još bolji seks. I ako žena nije dovoljno vlažna, to može da zavisi od puno toga.

 

Promena poze u seksu neče biti savršena kao na filmovima


Promena poza u seksu može biti poprilično nespretna. Možda slučajno udarite jedno drugo ili jednostavno ne budete mogli da se namestite tako da oboje uživate.

 

Duži seks nije nužno i bolji seks
Ne postoji idealno vreme trajanja snošaja. Nekad će biti seks na brzaka, a nekad će seks trajati i trajati, ali to ne znači da će nužno biti bolji od kratkog seksa.

 

OVDE pročitajte šokantnu ispovest žene koja je imala orgazme po čitav dan, mesecima.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...