Razloga je više

Seks užasan, a veza dobra: Šta onda?

Kako biste zadržali bliskost sa partnerom i romantiku u vezi, jako je bitno da imate seks, i to ne bilo kakav seks, već dobar seks
Škola sexa 18.05.2014. - 20:38h
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Ponekad se dešava da parovi imaju odličnu vezu i slažu se u mnogim stvarima, ali im je seks užasan. Da li veza bez dobrog seksa može da opstane?

 

Kako biste zadržali bliskost sa partnerom i romantiku u vezi, jako je bitno da imate seks i to ne bilo kakav seks, već dobar seks. Ako je seks u vašoj vezi užasan, ne morate odmah da raskidate vezu. Dovoljno je malo truda kako biste se vratili na pravi put i ostali u vezi sa partnerom do kojeg vam je stalo.

 

Kakav vam je seks, takav vam je brak. Više o tome pročitajte OVDE.

 

Često se dešaa da muškarac uopšte ne vodi računa o tome da li će njegova partnerka da doživi orgazam. To ne mora nužno da znači da je on sebičan, već je možda samo nesiguran po tom pitanju. Ako je kod vas u pitanju ovaj slučaj, bitno je da pokažete partneru da je i vama stalo da doživite vrhunac isto koliko i njemu, te da mu pokažete način na koji ćete najlakše doći do željenog cilja.

 

Ponekad se dešava da je seks u dugim i ozbiljnim vezama dosadan, jer se partneri boje da eksperimentišu. Jako je bitno da partneru pokažete šta želite i da se ne stidite toga. Bez obzira koliko dugo ste u vezi, oslobodite se straha i počnite da eksperimentišete.

 

OVDE pročitajte petnaest ispovesti muškaraca o najboljem seksu svih vremena.

 

I na samom kraju, nedostatak seksa možda je jednostavno posledica drugih problema koji partneri imaju u životu. Možda ste pod stresom, pa vam je seks poslednja stvar koja vam pada na pamet. Ako mislite da imate ovu vrstu problema, potrudite se da razgovarate sa partnerom i da shvatite u čemu je problem. Možda nijedno od vas nije loše u krevetu i možda vaš seks nije loš, već ste pod velikim stresom, pa kada je seks u pitanju ni ne trudite se.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...