Rasplamsajte svoj seksualni život ovog leta

5 neobičnih letnjih seks poza koje morate probati!

Ovo su nezaboravni, a istovremeno romantični trenuci koji će vas naterati da skinete odeću i krenete u neobičnu letnju avanturu sa partnerom
Ljubav i zavođenje
17:28h Autor:
5 neobičnih letnjih seks poza koje morate probati!

1. Uz zalazak sunca Vođenje ljubavi van spavaće sobe, na tremu terase ili drvenoj stolici dok sunce zalazi podići će temperaturu vaših tela i više nego što možete da zamislite. Neka vaš partner legne na leđa, a vi lezite preko njega kako biste mogli da kontrolišete igru. Noge neka vam budu spojene kako biste i vama i vašem saučesniku u ovoj letnjoj avanturi pružili što intenzivniji doživljaj.

2. Ukrotite panteraKoliko god da vam zanimljivo zvuči naziv ove poze, ono što možete doživete probajući je troduplo je zanimljivije. Partner vam prilazi sa leđa (kao takozvani dogi stajl) što mu pruža neverovatan pogled na vaše preplanulo telo. Kako biste lakše podneli visoke letnje temperature prilikom ove igre, postavite mokar hladan peškir ispod stomaka.

Imala je seks sa dečkom svoje prijateljice: Neprijatno iskustvo jedne devojke!

3. Vodeni raj

Leto je odlično vreme da se malo zabavite i u bazenu. Hladna voda i uzavrele strasti odlična su kombinacija. Za seks avanture plićak je idealan. Naslonite se na ivicu bazena, partner neka vas obuhvati oko kukova i igra počinje. Menjajte tempo i naizmenično širite i skupljajte noge. Zvuči zanimljivo?

4. Pesak pod nogamaKlasičnu seks pozu u kome ste vi gore, a partner ispod vas, definitivno će začiniti topli pesak prazne plaže ili hladna trava vašeg dvorišta. I sama pomisao da ste na otvorenom i da bi vas neko mogao videti, ubrzaće rad vašeg srca i ovu jednostavnu pozu učiniti apsolutno fantastičnom. Gledajte se u oči i uživajte.

5. Na brzakaSpremate se za plažu, oblačite kupaći i suknju preko. Vaš dragi izlazi iz kupatila nakon tuširanja. Idealan trenutak da započnete dan vrtoglavo dobrim seksom. Stanite na pod, pa se savijte ka napred, pridržavajući se rukama za krevet. Suknja se barem lako podiže, te će vašem partneru biti vrlo jednostavno da vam priđe od pozadi.

Muškarci priznali: Tri stvari koje žele u krevetu, a nisu perverzne!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs