Praktični saveti

Vreme je za seks na plaži

Idete na more? Nije isključeno da upravo na plaži poželite da vodite ljubav. Otkrivamo nekoliko stvari o seksu na plaži, a da vas pritom ne uhvate na delu
Škola sexa 28.06.2013. - 19:56h Autor: magazin.net.hr
Foto: Shutterstock

More, plaža, pesak, vi i vaš dragi u ljubavnom zanosu. Sve okolnosti vam idu na ruku, a mi vam pomažemo da ih što bolje iskoristite i uživate u strasnim letnjim danima na odmoru. 

Učinite to po mraku

Ne samo da su manje šanse da će vas neko uloviti na delu, već tama ima i svoje prednosti. Smanjuje čulo vida, ali pojačava osetljivost svih drugih čula, kao što je čulo dodira, na primer. 

Potražite stenu

Potražite stenu ili neko slično sklonište na plaži, što će vam omogućiti da se sakrijete od pogleda drugih kupača. Iako može biti zanimljivo kada znate da bi vas neko mogao videti, ipak sačuvajte svoju intimu samo za sebe i vašeg dragog.

Pazite na poze

Uvek postoji opasnost da vas neko zatekne na delu kada vodite ljubav na javnom mestu. Ako to ne želite, pripazite na poze. Najbolje je da ste na partneru ili da ste oboje na boku, a partner iza vas. Slučajni prolaznik možda će pomisliti da partneru samo sedite u krilu ili da se mazite. 

Prikladna odeća

Trebalo bi da izgledate kao da ste potpuno obučeni. No, odeća treba biti praktična. On može biti u kratkim pantalonama, a vi u haljini za plažu, što može prikriti akciju. 

Sakrijte se peškirom

Peškiri mogu biti dobar zaklon. Ako ih dobro postavite, vaša akcija može izgledati kao nevino maženje. 

Budite mokri

Ako niste spremni za seks na plaži – uskočite u more. Dovoljno je samo pomaknuti gaćice u stranu i igra može da počne.  

Budite brzi

Nestašluk na javnom mestu i mogućnost da vas neko zatekne mogu biti stimulišući i uzbudljivi. No, ako vas doista netko uhvati na delu, a naročito organi reda, to se neće dobro završiti.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...