Redovnim seksom do boljeg zdravlja

Jutarnji seks podiže raspoloženje, večernji leči glavobolju i PMS

Vodite ljubav tokom jutra i dozvolite mu da jede sa vašeg tela, probudite ga u pola noći i krenute u seks na eks ili maratonsko zadovoljavanje strasti
Ljubav
20:46h
Jutarnji seks podiže raspoloženje, večernji leči glavobolju i PMS
Foto: Shutterstock

Kako biste sebi i partneru priuštili partiju seksa za pamćenje, morate da budete dobrog raspoloženja i zdravlja, a to ćete postići redovnim jutarnjim i večernjim seksom. Posle vežbanja lakše se otpuštaju kočnice u krevetu, za maratonsko uživanje idealni su praznici, a svakodnevni seks leči PMS i glavobolju.

Ako želite vrhunski orgazam, dan kada je najveća verovatnoća za to je dan uoči onoga kad treba da dobijete menstruaciju. Čak i ako se osećate nelagodno i mrzovoljno, upustite se u seks jer vas definitivno može oraspoložiti. Kad nema radnog pritiska, trudite se da provodite puno vremena sa partnerom, bez žurbe, uz seks koji može da potraje.

Lagano građenje odnosa od ranog jutra je ključ vaše sreće i blistavog seksualnog života. Zato, ne zaboravite da se mušakrci bude sa erekcijom, pa mu šapnite nešto lepo na uvo ili krenite sa paljenjem vatre bezobraznim rečima, koje pozivaju na seks. Pustite opuštajuću muziku, lepo poslužite doručak i dozvolite mu da vaše telo bude negov poslužavnik.

Najbolja terapija za probleme tokom PMS-a upravo je aktivan seksualni život, posebno tokom večernjih časova. Pritom se trudite da vežbate, jer britanska istraživanja pokazuju da čak i ljudi koji nisu vežbanjem izgubili kilograme, imaju zbog treninga veliko samopouzdanje, što se odražava i na seks.

Razigrajte rutinu i više uživajte u vrućim strastima po danu. Planirajte nezaboravnu večeru u prirodi, jer skesozolozi kažu da otvoren prostor znači da ste napustili poznatu zonu udobnosti, pa je verojatnije da ćete razmišljati izvan uobičajenih okvira ili poza.

Kada uveče legnete na spavanje, zabava ne mora da bude završena. Navijte budilnik i u toku noći probudite vašeg dragog na još jedan seks na eks, ili ukoliko imate snage, krenite u maratonsko zadovoljavaje strasti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs