Ima razlike

Proverite da li je lud za vama: Kako muškarac vodi ljubav kada je zaljubljen

Muškarci koji su u vezi samo zbog zabave nemaju potrebu da detaljno razgovaraju sa partnerkom o njenim tajnim željama, niti da se maze nakon seksa
Škola sexa
15:24h Autor:

Seks na početku veze obično je uzbudljiv i drugačiji od onog u prethodnim vezama, ali kada on počne da se zaljubljuje, sve će postati sasvim drugačije, piše Cosmopolitan.rs.

 

1. Ljubi vas češće i duže
Poljupci su za muškarce vrlo intiman čin. Zbog toga je to jedan od prvih znakova da on intenzivno razmišlja o dugoročnoj vezi i vidi sebe u budućnosti pored vas. Ako vas ljubi češće nego pre, po celom telu i dugo, želi da vam da do znanja da mu se veoma sviđate i da mu je stalo do vas.

 

2. Posvećen je seksu
Muškarac koji samo želi da uživa u seksu, a ne i u vezi, neće se previše truditi oko predigre i vremena koje je obično potrebno ženi da se stvarno uzbudi. Kada mu je stalo do vas, potrudiće se do najmanjih detalja da budete zadovoljni seksom i osetite koliko mu je to važno.

 

OVDE pročitajte zašto je seks u vezi važan.

 

3. Želi da vam udovolji


Još jedan znak je to da će vas ispitivati šta volite u seksu i slušati šta govorite. Muškarci koji su u vezi samo zbog zabave nemaju potrebu da detaljno razgovaraju sa partnerkom o njenim tajnim željama, niti da se maze nakon seksa.

 

4. Uvek je pažljiv i velikodušan
Pažljiv je i velikodušan ljubavnik, ne samo prvih nekoliko puta, nego većinu vremena. To je zato što je zainteresovan i želi odnos koji nadilazi zonu seksa. Upravo zato pokušava da shvati šta je vama važno, koje su vaše erogene zone i kada se osećate najbolje uz njega.

 

OVDE pročitajte zašto je sebičluk recept za srećnu vezu.

 

5. Opušten je i svoj


Kada je opušten, razdragan i ne žuri da ode nakon intimnih trenutaka, to je solidan znak da je zaljubljen ili se zaljubljuje. Zbog istog razloga neće se truditi da vas stalno impresionira i pokazuje koliko je savršen u svemu.

 

6. Male stvari su važne
Pripaziće na atmosferu i potruditi se da stvori romantično okruženje za sastanak. Po malim detaljima, kao što je večera uz sveće ili novi parfem, primetićete koliko se trudi da shvatite kako mu je stalo do veze i vas. Takođe će vam reći kako bi želeo da se družite sa prijateljima ili odete na kratko putovanje. Muškarac koji želi usputnu aferu i malo dobre zabave nikada vas ne bi toliko uključio u svoj život.

 

OVDE pročitajte koji je najveći mit u vezi sa seksom.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...