Praktični saveti

Vodič za analni seks pod tušem

Analni seks potpuno je drugačije iskustvo od vaginalnog seksa. Kombinacija tople vode i duboke penetracije oboje će vas naterati da tražite još
Škola sexa
09:22h Autor:
Vodič za analni seks pod tušem

Analni seks. Možda ste ga probali. Možda ga volite. Možda ga mrzite. Možda ga nikada ne biste ni probali. O analnom seksu, kao i o svakom drugom, postoji onoliko mišljenja koliko ima i ljudi. Bilo kako bilo, na vama je da odlučite da li ćete probati ili ne.

Uskočite zajedno s dragim pod tuš, ljubite se, mazite, dodirujte jedno drugo. Kada se oboje potpuno opustite, lagano se nagnite prema zidu, čvrsto se držeći za neki oslonac, i podstaknite svog dragog da se pozabavi vašom guzom. Neka je ljubi, mazi i gricka. Nemojte da se iznenadite ako ubrzo doživite orgazam, mnoge žene su u stanju da to postignu isključivo stimulacijom anusa.

Kada ste spremni, pređite na penetraciju. Obavezno koristite obilne količine lubrikanta, i to onog na vodenoj bazi kako ne bi došlo do oštećenja kondoma. Ostanite nagnuti i dopustite mu da u toj pozi uđe u vas. Počnite s laganim pokretima, a po potrebi i želji, menjajte tempo.

Analni seks potpuno je drugačije iskustvo od vaginalnog seksa. Kombinacija tople vode i duboke penetracije oboje će vas naterati da tražite još. Ova poza će vam omogućiti da maksimalno uživate, a vaš dragi će osim u osećaju, uživati i u pogledu na vaše telo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs