Obratite pažnju

Ne pravite problem gde mu nije mesto: 3 stvari koje muškarci ne podnose tokom seksa!

Seks ispod pokrivača nije jedina stvar koja muškarca može da iznervira tokom strastvenih trenutaka
Škola sexa 26.04.2014. - 20:46h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Shutterstock

Kada je reč o seksu, muškarci su puno jednostavnija bića koja znaju šta hoće i šta ih dovodi do uzbuđenja. Ali, isto tako, postoje sitnice koje bi oni voleli da žene znaju, ali vrlo često to ne žele da priznaju.

 

Seks ispod pokrivača
Vrlo često žene zbog kompleksa u vezi sa svojim izgledom izbegavaju otvorene scene u seksu u kojima je njihovo telo u potpunosti izloženo, pa vrlo često koriste pokrivač kao zaštitu. Ne pravite probleme gde im nije mesto jer muškarac voli da vidi žensko telo bez obzira na njegove mane. Niko nije savršen, a njima je teško da odole ženskoj silueti.

 

OVDE saznajte top deset stvari koje muškarci obožavaju u seksu.

 

Lažni orgazam

Nema ništa uzbudljivije kada oba partnera proizvode senzualne zvukove tokom seksa, ali kada strastveni jecaji pređu u veštačke uzdahe, rezultat je kontraproduktivan. Ne preterujte sa veštačkim emocijama jer njih je lako prepoznati, a muškarci ih nikako ne vole i za njih su pomalo uvredljive. Budite prirodni.

 

OVDE saznajte koja poza u seksu sagoreva najviše kalorija.

 

Pasivnost
Iako pripadnici jačeg pola vole da vladaju situacijom i dominiraju seksualnim igrama, oni obožavaju i kada im žena tačno pokaže način na koji bi volela da je dodiruje. Ne čekajte da pogodi tačno što vam odgovara jer možda ćete morati da se načekate, već s vremena na vreme preuzmite inicijativu i pokažite mu šta možete. Biće vam zahvalan.

 

OVDE pročitajte zašto muškarci padaju na jeftin izgled devojke.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...