Pronađite svoje mesto

Idealno mesto za seks na brzaka: Razbijte monotoniju!

Za seks na brzaka uvek imate vremena, i što neobičnije mesto izaberete veće zadovoljstvo će biti
Škola sexa
15:32h Autor:
Idealno mesto za seks na brzaka: Razbijte monotoniju!
Foto: Shutterstok

Jedan od najjednostavnih načina da osvežite svoj seksualni život jeste da ga iz kreveta preselite na neka druga, maštovitija mesta.

Seks u parku

Iako vam se sada to čini kao suluda ideja, kada nastupi leto i prijatne temperature pronađite neku skrivenu klupicu, ili napuštenu livadicu ili šumi i podsetite se tinejdžerskih nestašnih dana.

Seks u kuhinji

Kuvanje ponekad može biti veoma zabavno, posebno ako uključuje začin zvani "seks"! Večera može da pričeka – vreme je za strast! Još ako u celu priču uključite i šlag, vino, čokoladu... užitak zagarantovan!

Seks na plaži

Plaža je zagarantovana lokacija za strastvene i romantične noći, pa je ne možemo izostaviti sa ove liste. Zvezdano nebo, šum talasa, miris mora, vi i vaša bolja polovina – ima li išta bolje?

Tajni prolaz

Izlazak u grad ne mora da se završi uobičajenom pozom u krevetu. Dopustite strastima da vas pretvore u zavodničku divu i odvedu vas u neki tajni prolaz, skrivenu uličicu kao stvorenu za ljubav. Ipak, pripazite da vas neko ne vidi.

Seksu liftu

Ovo zahteva dobre živce i hrabar stav – ali ako ste raspoloženi za jedan seks na brzaka, pritisnite dugme "zatvori vrata" i uživajte u ludoj vožnji.

Seks u kadi

Topli mlaz vode, pena koja vam klizi niz telo, lagana muzika – teško da ima nešto senzualnije.

Noćni klub

U svoj toj buci i gužvi niko neće niti primetiti, a vama će zabava postati još bolja. Istražite skivene kutke kluba i pruštite sebi divlji seks koji ni vi ni vaš partner nikada nećete zaboraviti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs