Najveća uzbuđenja

Od pozadi: Muškarci to obožavaju, a ženama je osiguran orgazam

Dogi stajl omogućava muškarcima da posmatraju svoj polni organ što ih dodatno uzbuđuje, a vaša pozadina izgleda glatko i zategnuto i pri tom je ova poza jedna od najboljih za ženski orgazam
Škola sexa
21:02h Autor:
Od pozadi: Muškarci to obožavaju, a ženama je osiguran orgazam
Foto: Thinkstock

Sigurni smo da nema muškarca koji ne voli dogi stajl pozu, a većina njih ne samo da je voli, nego je obožava. Njihova poza broj jedan zaslužuje visoko mesto i na listi omiljenih među damama. Ne samo da je penetracija u ovom položaju dublja, nego je to i idealan položaj za stimulaciju ge tačke, a ostavlja i slobodan prolaz do klitorisa. Ukratko, nema razloga da je ne volite!

Zašto je muškarcima toliko uzbudljiva

Seksualni terapeuti kažu da je razlog u tome što muškarcima ova poza omogućava da posmatraju svoj polni organ kako ulazi i izlazi, što je u drugim pozama teže izvodljivo. I uprkos tome što možda niste zadovoljne svojom zadnjicom, u ovom položaju ona vašem dragom izgleda fantastično! Tako izvijena pozadina izgleda glatko i zategnuto, a nedostaci poput celulita nestaju iz vidnog polja. Osim toga, kad se spustite na sve četiri, vaša vagina se sužava, što pruža veće trenje i još veći intenzitet zadovoljstva.

Zašto je i vi volite

Od pozadi je jedna od najboljih poza za ženski orgazam, kažu seksolozi. Najviše zbog toga što je pristup klitorisu nesmetan, pa može i sami da ga stimulišete. Kada vam je guza podignuta, vaša ge tačka dobija svu pažnju koja joj je potrebna. Isprobajte ovaj trik koji će da vam donese višestruku dozu uzdaha: spustite grudi na krevet da bi penis imao direktan kontakt sa ge tačkom. Povećajte intenzitet zadovoljstva tako što ćete da kružite kukovima u pravcu kazaljke na satu i stezati mišiće karlice.

Novi dogi stajl trikovi

Minimalne promene ugla pod kojim ulazi u vas otvaraju nove vidike zadovoljstva. Potpuno se ispružite preko kreveta – ne morate obavezno da stojite na sve četiri, a on neka legne preko vas. Isprobajte najrazličitije varijante ovog položaja: stanite s ispruženim nogama i savijte leđa, oslonite se rukama o naslon stolice, a neka vas on dohvati od pozadi, držeći vas snažno za kukove.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs