Kako doći do tački ključanja

4 vruće istine o ženskom orgazmu

Više erogenih zona, koje se ne stimuliraju na pravi i detaljan način kao i anorgazmija čestu znaju da dovedu do toga da žene zakoče pred vrhunac
Ljubav
23:52h Autor:
4 vruće istine o ženskom orgazmu
Foto: Shutterstock

Jedva čekate da vas on dodirne i skine, ali u trenutku zapleta kada vaša predstava treba da dostigne vrhunac vama jedino ostaje da zaista poput maestralne glumice odglumite orgazam, jer niste zadovoljene u potpunosti. Donosimo vam četiri činjenice koje možda niste znali o ženskom orgazmu.

1

. Ženama je potrebno mnogo duže da dožive orgazam od muškaraca. Seksualna anatomija žena nešto je komplikovanija od muške. Žene imaju više erogenih zona koje ne deluju jednako na sve žene i nalaze se na različitim mestima. Kako bi doživele orgazam potrebna je prava i detaljna stimulacija.

2. Mnoge žene ne mogu da dožive orgazam što se medicinski naziva anorgazmija. Problem je najčešće psihološki, a uzrokuje ga stres i manje želje za seksom iako se u nekim slučajevima radi o erogenim zonama, koje nisu toliko dostupne ili ih je vrlo teško pronaći. Ali, sa druge strane postoje žene koje tokom seksa mogu doživeti višestruki užitak, te one koje do vrhunca mogu jedino vlastitom stimulacijom.

3. Ženski se mozak tokom orgazma isključi. Ljudi orgazam opisuju kao osećaj gubitka kontrole, a istraživanja su pokazala kako se ženski mozak doslovno isključi tokom orgazma. Snažan užitak deluje na mozak koji u izvesnoj meri menja stanje svesti.

4. Ženska Vijagra postoji i deluje. Baš poput stimulativnih tabletica koje pomažu muškarcima kod erekcije, postoji i ženska Vijagra koja ženama, koje ne mogu doživeti orgazam, pomaže da dođu do neverovatnog užitka, koji oduzima dah.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs