Isprobajte što pre

Izludite ga ovim seksi trikovima

Ukoliko želite da rasplamsate strasti, sigurno nećete pogrešiti sa crnim tangama, nekim crvenim detaljem, ali i sa smislom za humorom i ukoliko znate da ga pažljivo saslušate
Ljubav i zavođenje
23:42h Autor:
Izludite ga ovim seksi trikovima
Foto: Shutterstock

Seks je zabavna aktivnost za oba partnera, mada strast ponekad zahteva malo dodatnog seksepila. Ako želite da rasplamsate strasti, evo kako to možete da uradite:

1. Crvena boja

Crvena boja simbolizuje strast! Crvena haljina, crvene cipele ili neki drugi dodatak u toj boji, svakog muškarca će da izludi! Verovatno bi im se svideo i seksi crveni ruž, mada pripazite sa količinom koju nanosite, jer muškarci vole da ga vide, ali ne i da ga okuse.

2. Crni bodi

Bodi je izuzetno prijatan i praktičan, a može da posluži i kao seksi odevni predmet! Crni, svileni ili čipkasti bodi uz crne tange će vašeg muškarca potpuno da izludi!

3. Visoke potpetice

Postoji li jače oružje od visokih štikli? Teško... Dobra vest je da ih muškarci obožavaju, a i žene podjednako vole da ih nose. Prošetajte pored njega u visokim potpeticama i on će vam se zahvaliti na primeren način!

4. Crne tange

Provereno je da muškarci crnu boju veša povezuju sa željom. Čipkasto crno rublje je zanimljiv dodatak crnoj haljinici. Kada otkrije šta se skriva ispod haljine, nećete moći da ga se rešite.

5. Kosa

Ako imate dugu kosu, poigrajte se s njom. Muškarce izuzetno privlači duga i bujna kosa, a još ako se poigravate s njom tokom razgovora, male su šanse da će vas ostaviti na miru!

Nisu bitni samo fizički atributi i dodaci

Pored fizičkih karakteristika, muškarac će na ženi primetiti osmeh, pogled i inteligenciju. Ali tek nakon što pogledaju ženu od glave do pete, onda će da obrate pažnju na ostale karakterne kvalitete.

1. Iskren osmeh

Rezultati brojnih istraživanja pokazuju da ženski osmeh deluje izuzetno privlačno na muškarce. Osmehom žena muškarcu pokazuje da li je otvorena i nesputana osoba.

2. Umeće slušanja

Žena koja pažljivo sluša svog sagovornika je privlačnija od drugih. Istraživanje australijskih naučnika je pokazalo da je baš to osobina koju muškarci na ženama primećuju odmah. Jedan od učesnika u istraživanju zaključuje da je jako seksi kad imaš osećaj da je sva pažnja žene usmerena na ono što ti govoriš.

3. Smisao za humor

Muškarci su uvek zadovoljni ženom koja uspeva da ih nasmeje. Uz takve žene se oni mnogo lakše opuste i zaborave na probleme. Poželjno je takođe da žena zna da se nasmeje na svoj račun. Tako pokazuje da nije negativno nastrojena ni prema sebi, ni prema drugima.

4. Zavodljiv pogled

Veliki broj muškaraca smatra da je pogled žene od velike važnosti. Ukus muškaraca se razlikuje: postoje oni koji više vole tajanstveni pogled i oni koji više vole sramežljiv. To je oblik komunikacije koji se ne može odglumiti, a najprivlačniji je onaj pogled koji otkriva ženin karakter.

5. Inteligencija

Muškarcima je takođe bitno da pored sebe imaju pametnu ženu. Iako se mišljenja razlikuju, inteligencija je muškarcima bitna. Inteligencija ženi omogućuje da bude zanimljiv i bitan sagovornik, a takođe muškarci na osnovu te osobine očekuju veću slobodu i maštovitost u krevetu, što im je vrlo bitno.

6. Dostojanstveno ponašanje

Istraživanja jednog američkog univerziteta pokazuju da je muškarcima bitno dostojanstveno ponašanje. Preglasne i naporne žene su sve samo ne njihova meta. Većina muškaraca po ponašanju oceni da li je određena žena prava za njega.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs