Poslušajte savet

Žene, izbacite ove tri greške iz vaše seksi navike i bićete savršene!

Možda volite da prepoustite muškarcu prve korake u seksu, možda biste radije da nosite udobnu pidžamu i da mu kažete šta vam ne prija, ali popustite malo
Škola sexa 23.03.2014. - 22:57h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Thinkstock

Koliko god seks bio kvalitetan, sve volimo da ponekad unesemo zanimljivu promenu. Žene, znajući muškarci, uvek pretpostavljaju da će oni preduzeti prvi korak ka seksualnom odnosu. Međutim, i žene imaju svoju ulogu u zavođenju i moraju se ponekad zapitati "Šta ja mogu da uradim da zapalim atmosferu?", navodi cosmopolitan.rs

 

Dr Džejn Grir, stručnjakinja za seks i porodični terapeut, smatra da žene često greše u krevetu i pitanjima seksa, a primetila je da se najčešće ponavljaju tri greške.

 

1. GREŠKA: Udobna odeća

 

Razumljivo je da ne želimo da skockamo za spavanje i da ćemo sve najradije uskočiti u udobnu pidžamu. Međutim, koliko je to uzbuđujuće muškarcu? Odgovor: ni najmanje.
Zato, ako biste da začinite svoj seksualni život, zamenite široku plišanu pidžamu s printom na kom su medvedići nečim uskim, izazovnim i priđite svom partneru... To će biti i više nego zanimljiva promena.

 

2. GREŠKA: Pasivnost

 

Ne čekajte da muškarac počne ili predloži seksualni kontakt. Zavedite ga, preduzmite prvi korak, iznenadite ga u najrazličitijim situacijama i pozama. Oboje ćete se zabaviti i uživati.

 

3. GREŠKA: Kritika

 

Ona se mora izbeći po svaku cenu. Ništa neće "ohladiti" muškarca brže od kritike. "Ovo mi se ne sviđa" ili "Nemoj tako." S druge strane, slobodno ga možete podstaći da radi ono što vam se dopada. Predložite mu šta vam pruža zadovoljstvo i reagujte pozitivno ako sam pronađe pravo mesto.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...