Saveti za vas

Mali trikovi za uspešan striptiz: Ples samo za njegove oči!

Ukoliko želite da igrate samo za njegove oči, obucite nešto seksi, pustite kosu, prepustite se muzici i ne zaboravite da uživate
Ljubav i zavođenje
18:00h Autor:
Mali trikovi za uspešan striptiz: Ples samo za njegove oči!
Foto: Shutterstock

Erotski performans osmišljen samo za njegove oči ne može biti promašaj. Ako ga izvodite uživajući u svakom pokretu, on će se topiti promatrajući vas što god radili. Ipak, evo malih trikove uz koje ćete izgledati kao prava seksi boginja.

Izaberite kostim

Bitno je da na sebi imate dovoljno odeće kako bi nastup trajao duže. Vašem dragom će biti zanimljivo da vas posmatra kako se iz svakodnevnog izdanja pretvarate u seksi boginju pa ne morate insistirati na posebnoj garderobi, nego možete obući i nešto u čemu vas je navikao. Naravno, podrazumeva se da nećete baš stati pred njega u vrećastim pantalonama i tri broja većoj kariranoj košulji!

Osetite muziku

Striptiz se može izvesti i bez muzike, ali uz senzualne seksi zvukove sve će biti zanimljivije. Odaberite pesmu koja ima dobar ritam i stvara dobru atmosferu.

Uspostavite kontakt očima

Zavodljivo ga gledajte ravno u oči. To je odličan način da se povežete tokom striptiza, a iskre iz vaših očiju dodatno će ga uzbuditi.

Koristite kosu

Muškarci obožavaju žensku kosu zato je iskoristite kao sredstvo za zavođenje. Ako imate dugu kosu, razbarušite je i pustite da razuzdano pada preko vašeg lica i ramena. Ako imate kratku kosu, uz seksi pokrete prolazite prstima kroz nju.

Plešite

Njišite kukovima bez ustručavanja i uvijajte se senzualnim pokretima. Lagano mrdajte grudi i guzu. Erotično čučnite i pređite rukom po nogama, od zglobova do vrha bedara. Neka vaše telo bude instrument za zavođenje.

Skidajte se sporo

Svaki put kada skinete jedan deo odeće, naglasite to upadljivim pokretom.

Zabavite se

Striptiz treba biti udoban i zabavan za oboje. Osećajte se dobro u svojoj koži, pokažite samopouzdanje i seksepil. Što se više oslobodite inhibicija i prepustite, striptiz će biti bolji.

Nakon fantastične uvodne predstave strasno vodite ljubav.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs