Neka oči budu vaš glavni adut

Do neodoljivog pogleda uz pomoć samo četiri poteza

Oči su ogledalo duše i često prva stvar koju ljudi primete na vama. Uz pomoć mejk apa možete svoj pogled da učinite još prodornijim i zavodljivijim i to bez puno muke
Nega
05:12h Autor:
Do neodoljivog pogleda uz pomoć samo četiri poteza
Foto: Thinkstock

Nedavno sprovedeno istraživanje pokazalo je da čak 70 posto muškaraca na ženama najpre primeti oči, zato se i te kako isplati da naučite kako da ih dodatno istaknete. Pomoću ova četiri jednostavna saveta postići ćete čuda.

Umesto mat senke koristite one svetlucave

Sjajne čestice reflektuju svetlo, pa oči izgledaju svetlije i budnije. Nijanse koje svima pristaju su smeđe-siva i ružičasto-zlatna.

Koristite uvijač

Zahvaljujući uvijenim trepavicama vaše oči u sekundi mogu da izgledaju veće i lepše. Zato pre nego što nanesete maskaru, uvijte trepavice.

Pojačajte donje trepavice

Koristeći tanku četkicu, nanesite senku duž linije donjih trepavice tako da ih samo dotaknete. Preporučuje se mat senka i to čokoladno smeđe nijanse.

Dodajte "krila"

Linija tušem garantuje vam instant seksi izgled, baš kao i štikle. Tušem ili senkom povucite liniju šest milimetara izvan ugla oka kako biste postigli seksi izgled. Ako nanesete više maskare na spoljašnje uglove trepavica, dodatno ćete da naglasite ovaj "mačkasti" izgled.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs