Mnoge će ga želeti

Orgazam na klik: Novi uređaj za postizanje vrhunca

Za novi uređaj koji ženama garantuje srećan završetak su zaslužni američki naučnici, a zapravo se radi o uređaju manjim od kutije cigareta, koji se ugrađuje pacijentkinjma koje imaju problema sa dostizanjem orgazma
Škola sexa 11.03.2014. - 15:16h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Od sada je za ženski orgazam dovoljan pritisak dugmeta.

 

Za novi proizvod koji to omogućuje su zaslužni su američki naučnici. Reč je o uređaju manjim od kutije cigareta, koji se ugrađuje pacijentkinjama koje imaju problema sa dostizanjem orgazma. On se ugrađuje dok su pacijentkinje pri svesti, da bi hirurg pronašao najbolji položaj za ugradnju elektroda u živce, povezane sa kičmenom moždinom.

 

Kada je orgazam najjači, pročitajte ovde.

 

Uređaj je osmislio hirurg Stjuart Meloj, a iako zvuči kao detaljno razrađivan proizvod, on je nastao sasvim slučajno.

 

"Postavljao sam elektrode pacijentkinji, kad je ona iznenada uzdahnula. Kad sam je pitao šta je bilo, rekla je da treba da naučim njenog supruga kako da to radi", izjavio je.

 

Za ugrađivanje uređaja potrebna je operacija, jer se ugrađuje pod kožu zadnjice, ali stručnjaci upozoravaju da postoje i druge alternative koje bi prethodno trebalo da budu istražene.

 

Međutim, isto tako, ne sumnjaju da će biti zainteresovanih pripadnica lepšeg pola, pogotovo onih koje su u dužim vezama, u kojima se strast polako gasi.

 

A zašto muškarci obožavaju ženski orgazam, saznajte ovde.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...