Obratite pažnju

Primenjujete li ih? Ovo su tri važna uslova za dobar seks!

Sveće, muzika, mirisi... lepo, ali nedovoljno. Ključni uslovi za uživanje s partnerom su daleko prozaičniji nego što se obično misli
Škola sexa 05.03.2014. - 20:40h Autor: lovesensa.rs
Foto: Thinkstock

Dr Laura Berman je svetski poznat stručnjak u oblasti seksualnog obrazovanja i voditelj popularne emisije na televiziji Opre Vinfri. Objavila je brojne knjige o seksualnosti, među kojima su i "Kako razgovarati s decom o seksu", "Nije do njega, već do vas", "Seks pun ljubavi", itd. U nastavku slede njena "tri važna uslova za dobar seks", piše Lovesensa.rs.

 

Prvi uslov - snažno i zdravo telo

Ovde je reč o mišićima. I njihovoj snazi. Laura ističe da je veoma važno imati snažne pelvične mišiće koji doprinose opštem zdravlju reproduktivnih organa. U seksu, ovi mišići mogu učiniti čuda u pogledu telesnih reakcija na partnerovu stimulaciju. Zato je pravilo "broj 1" održavati njihovu snagu i to pomoću Kegelovih vežbi. Nekoliko stotina dnevno - to je mera koju preporučuje dr Berman. Kako da podmladite vaginu, pogledajte OVDE.

 

Drugi uslov - kreativan duh

Šta je to u knjizi "Pedeset nijansi siva" što je privuklo toliku pažnju čitalaca? Nije poenta u tome što pokreće libido, već šta inspiriše žene da pronađu i ojačaju sopstveni "mišić za fantaziju". Jedna od ključnih erotskih tačaka zasniva se na potpunoj predaji, dakle fantaziji koja se lako može dopasti "alfa" ženama. Dozvolite svom partneru da preuzme potpunu kontrolu, zakažite i dejt "potpune predaje" s njim, a ako vam to nipošto nije po ukusu, osmislite zajedničku strategiju za jačanje fantazije. Kreativnost je važna iz jednostavnog razloga - najsnažniji seksualni organ je mozak! OVDE pročitajte petnaest ispovesti žena za savršeno uživanje u seksu.

 

Treći uslov - otvoreno srce

Koliko god da priželjkujemo duboke i snažne seksualne doživljaje sa partnerom, dešava se da nam svakodnevica ili nešto što on kaže i učini u trenutku zatvori srce. I ta se reakcija može otkloniti vežbom. Zamislite takvu situaciju, a onda zamislite i kako vam se srce otvara, poput cveta. Zamislite kako vam se grudni koš širi i puni svetlom. Tako će se pokrenuti kanali ljubavi, radosti i - pre svega, seksualne energije.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...