Uz malo truda

Ovo su saveti kako da pobedite seksualnu rutinu

Postoje određeni seksi trikovi koji će doneti jedno novo i uzbudljivo iskustvo vašem seksualnom životu, učiniće ga prijatnijim i uništiće rutinu
Škola sexa
12:52h Autor:
Ovo su saveti kako da pobedite seksualnu rutinu

Veliki broj parova, naročito oni koji su duže u vezi, često se susreću sa jednim problemom – seksualnom rutinom. Ne brinite, to je nešto što se pre ili kasnije dešava većini. Da biste to izbegli, potrebno je da stalno isprobavate nove stvari i trikove koji mogu da začine vaš ljubavni život.

Nemojte da dozvolite da vas ovaj problem pogodi, ali ako ga zanemarite on bi mogao da postane vrlo ozbiljan. Ako se na pravi način nosite sa njegovim rešavanjem, to će da olakša stvari i da ojača vaš odnos. Određeni seksi trikovi mogu da začine vaš ljubavni život, uvodeći uzbuđenje i strast u spavaću sobu. Uvođenje noviteta u vašu seksualnu rutinu podrazumeva određenu dozu hrabrosti, ali verujte nam, i te kako se isplati.

Navodimo vam nekoliko načina kako da savladate ovu rutinu, kao i savete koji će da vam donesu više uzbuđenja na obostrano zadovoljstvo.

1. Morate da priznate da imate problem

Seksualna rutina predstavlja problem. Baš kao što je to i kod ostalih problema, ako želite da ga rešite, prvo morate da priznate da ga imate. Negiranje i ćutanje mogu samo da pogoršaju stvari. Otvoreno razgovarajte sa svojim partnerom i recite mu šta vas muči. Ne stidite se i zajednički pronađite rešenje.

2. Seksualna edukacija

Jedan od najboljih načina da se odbranite od seksualne rutine je edukacija. Informišite se, čitajte knjige, članke na internetu, isprobajte razne seksi trikove i savete, a ako je potrebno, možete i da razgovarate sa terapeutom. Ako želite da poboljšate svoj seksualni život, potrebno je da uložite vreme i trud, ali na kraju će taj trud biti višestruko nagrađen.

3. Ljubite se

Neki od najboljih seksualnih trikova zapravo su vrlo jednostavni. Pored seksa, velik broj parova je zaboravio čari ljubljenja. Setite se kako ste u mladosti, kad je seks za vas predstavljao jedan veliki tabu, uživali ljubeći se sa svojim dečkom. Ljubljenje može da bude zaista uzbudljivo. Ljubite se sa svojim partnerom što više i što duže, neka vam to posluži kao svojevrsna predigra. Odložite seks i samo se ljubite, nakon toga vas očekuje prava eksplozija.

4. Iznenađenja mogu da učine čuda

Verovali ili ne, seks kod velikog broja parova predstavlja samo stavku na dnevnoj listi obaveza koju moraju da obave. Nemojte da dozvolite da se seks pretvori u to, jer on to nije. Iznenadite svog partnera i priuštite mu seksualno zadovoljstvo kada to bude najmanje očekivao. Upotrebite svoju maštu, mogućnosti su beskrajne.

5. Isprobajte različita mesta

Ovaj savet se nadovezuje na prethodni. Kako biste uneli uzbuđenje u svoj seksualni život, nemojte da vodite ljubav uvek na istom mestu, odnosno u krevetu. Budite otvoreni za isprobavanje različitih mesta. Ovo je odličan način da svoj seksualni život učinite zanimljivijim.

6. Fokusirajte se na predigru

Ponovljeno je već mnogo puta, ali veliki broj parova i dalje ne posvećuje dovoljno vremena predigri. Predigra je i te kako potrebna, naročito ako želite što veće zadovoljstvo. Ako je dovoljno intenzivna, može da bude uzbudljivija čak i od samog seksa. Uz pravu predigru, očekuje vas eksplozivan seks na obostrano zadovoljstvo.

7. Ne planirajte

Već smo ranije spomenuli da seks ne bi trebalo da planirate, barem ne uvek. Budite spontani i prepustite se emocijama i strasti, neka vas one vode.

8. Eksperimentišite sa novim i jedinstvenim pozama

Kada ste sa jednim partnerom duže vreme, vrlo lako može da vam se desi da upadnete u rutinu. Ako uvek vodite ljubav u istim pozama, sasvim je jasno da će vremenom one da vam dosade i da će vaš seksualni život da se pretvori u rutinu. Nemojte da se stidite i isprobajte nešto novo. Razgovarajte sa partnerom o tome što vam oboma odgovara. Budite kreativni kad su seksualne poze u pitanju i one će vam doneti sasvim novo i drugačije iskustvo i razbiće monotoniju.

9.

Napravite snimak

Ako ne volite da gledate porno filmove, možete da snimite svoj. Ipak, dobro razmislite pre nego što se odlučite na takav poduhvat. To bi trebalo da uradite samo sa nekim u koga imate potpuno poverenje i sa kim ste u dugoj i ozbiljnoj vezi. Ako verujete svom partneru, uzbuđenje od zajedničkog nastupa vaše seksualno iskustvo može da učini neverovatnim.

10.Apstinencija

Iako vam se možda čini čudnim, ponekad morate da naterate muškarca da žudi za vama. A to ćete da uradite tako što ćete da odbijate seks određeno vreme i da ostavite svog muškarca da čeka. Na taj način će njegova žudnja da postaje sve veća, a seks će biti mnogo bolji i uzbudljiviji nakon nekoliko dana apstinencije.

11. Igrajte igru

Igranje igrica za odrasle može da bude odličan trik koji će da unese uzbuđenje i da razbije monotoniju u spavaćoj sobi, bilo da je reč o igri, zadirkivanju ili vrsti koketiranja. Polako zavodite svog partnera i odugovlačite što je duže moguće. Uslediće seks koji će vas naprosto oduševiti i oboje će vas ostaviti bez daha.

12. Uloge

Najbolji trikovi podrazumijevaju ostvarenje vaših seksualnih fantazija. Ako postoje određene uloge koje ste vi ili vaš partner oduvek želeli da isprobate, ne bojte se. Dajte mašti na volju i prepustite se svetu seksualnih fantazija. To će sigurno da razbiti uobičajenu seksualnu rutinu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs