Za više užitka

Novi trikovi za predigru: 5 vrelih tačaka

Otkrijte neke super senzitivne delove tela koji će vam pružiti eksplozivno zadovoljstvo i pre nego što pređete na "glavno jelo"
Škola sexa
18:38h Autor:
Novi trikovi za predigru: 5 vrelih tačaka
Foto: Shutterstok

Vi i vaš dragi verovatno imate nekoliko dobro proverenih poteza koji vas dovode u vrelo raspoloženje. Sjajno je to što dobro poznajete svoja tela, ali ako se budete držali uvek istih oprobanih stvari (štip za bradavicu, gric za ušnu školjku), vremenom će vam postati sve teže da dođete do super finala u krevetu, prenosi Cosmopolitan.rs.

Jer, ako se uvek dodirujete na isti način, vaše telo postaje sve manje senzitivno na te dodire, pa će uzbuđenje biti sve manje dostižno. Zato isprobajte ovih pet trikova koji ciljaju na erogene zone prepune nervnih završetaka.

Vrela tačka broj 1: Ultrasenzitivna ivica usana

Naravno da znate kako da se ljubite. Ali verovatno ne znate da postoji tajni transmiter zadovoljstva, koji okružuje ivicu vaših usana. Ta oblast je vrlo osetljiva na dodire, ali je često zapostavljena jer se svi fokusiraju na onaj ispupčeni deo usana. Ako pokušate lagano da pratite prstom ovu liniju (kao da stavljate olovku za usne) iskusićete uzbudljivo, pomalo golicljivo zadovoljstvo.

Kada ste sa dečkom, neće biti potrebno da oližete čitavu okolinu njegovih usana – to bi bilo malo uvrnuto. Ljubite ga kao što to obično činite, a zatim upotrebite vrh jezika za blagi dodir ivice usana. Povucite ga nazad i nastavite sa ljubljenjem, a zatim dodirnite ivicu donje usne. Ovi pokreti će ga podsetiti na situaciju kada vaš jezik klizi gore dole po njegovom penisu. Isti efekat ćete i vi osetiti kada on bude isprobao ovu novu tehniku, jer će ovakvo ljubljenje podstaći u vama razmišljanje o švrljanju njegovog jezika ispod vašeg pojasa.

Vrela tačka broj 2: Seksi udubljenje gde se spajaju vrat i grudni koš

Čitava oblast između vaše vilice i ramena je erogena zona, ali postoji jedna posebna tačka koja će podstaći u vama više varnica od bilo koje druge. U pitanju je malo seksi udubljenje u korenu vašeg vrata. Koža je veoma tanka, a masnog tkiva ispod nje gotovo i da nema, pa su zato senzacije jače. Jednostavno rečeno – osećaj je fantastičan.

Zato, kada ga budete ljubili po vratu, počnite prvo da prelazite prstima od njegovh ramena do ove tačke i nežno ga mazite kružnim pokretima. A onda spustite usne do ovog udubljenja i ljubite ga, dodatno ga zagrevajući svojim dahom. Kombinacija toplote i dodira opušta telo i uzbuđuje. Kada on vas bude dodirivao na ovaj način, čitav predeo oko grudi (uključujući i same grudi) postaće osetljiviji na dodir što će da poveća vaš osećaj zadovoljstva.

Vrela tačka broj 3: Erotični putić iznad vašeg boka

Krivulja koja ide od završetka rebara do kukova je moćna oblast puna nerava, koja kada se stimuliše šalje varnice direktvno u vaš klitoris ili njegov penis. Stimulisanjem ove zone, vaši pelvični mišići se refleksivno kontrahuju što povećava nivo vašeg uzbuđenja.

Ovde će biti potrebni čvršći dodiri jer će vas oni nežni i ovlaš samo golicati. Počnite sa jedne strane, tačno ispod rebara i rukom mazite ovu oblast. Smenjujte taj pokret sa poljupcima, malo snažnijim nego obično, sve do kuka.Ako budete obratili pažnju, zapravo ćete moći da vidite njegov penis i testise kako se kontrahuju. Koristi ovog dodira su dvostruke – ne samo da će osećaj biti fantastičan u trenutku, već će mišićne kontrakcije stvoriti odličnu podlogu za eksplozivniji orgazam.

Vrela tačka broj 4: Ispupčenje na donjem delu leđa

Čvor na kraju kičme je ispunjen nervima sa ogromnim potencijalom za zadovoljstvo. Da biste ga iskoristili priuštite sebi seksi masažu tog dela tela. Počnite od ramena i stiskajući ga po leđima spuštajte se na dole. Kada stignete do donjeg dela leđa, pređite na nežnije pokrete. Ova zona je toliko osetljiva da će i najblaži dodir poslati žmarce kroz celo telo.

Još seksi ideja: dok on leži na stomaku “masirajte” ga celim svojim telom, a na ovoj specijalnoj teritoriji upotrebite dodir svojih grudi. Pusite kosu da slobodno pada po njegovom telu dok se senzualno njišete i lagano ga dodirujete.

Vrela tačka broj 5: Golicljivi trag na butinama

Jedna od najosetljivijih tački na telu smeštena je na vrhu unutrašnje strane butina. Ovo ostavite za kraj kao vrhunac zadovoljstva tokom predigre. Počnite tako što ćete da oližete prste (vlažnost pojačava stimulaciju) i da lagano prelazite od sredine butine do vrha. A zatim pratite jezikom taj put koji ste upavo iscrtali.

Pošto je koža ovde vrlo nežna, važno je da posmatrate kako on reaguje. Ako mu ovo bude previše golicljivo pređite na snažnije poljupce i dodire. Kada on vas bude dodirivao po ovom mestu, primetićete kako vam dah postaje ubrzan, a vaši bokovi počinju da se izvijaju na moram-te-imati-odmah način. Stimulisanje ove zone indirektno stimuliše i genitalije jer nervni završeci odatle šalju signale o zadovoljstvu direktno u vaš mozak.

A koje su erogene zone vašeg partnera prema horoskopu pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs