Neka ceo stan bude vaš krevet

Za instant uzbuđenje: 10 smelih poteza!

Vodite mu ruku po svojim erogenim zonama i ne dozvolite mu da je pomera kako on želi, uz po koji uzdah i lagano skidanje odeće
Škola sexa
01:08h
Za instant uzbuđenje: 10 smelih poteza!
Foto: Shutterstock

Ovo su 10 ekspresnih saveta za žene kako da najbrže pokrenu uzbuđenje kod muškarca i neobuzdanu želju za seksom. Navedite ga da vas strasno zagrli i ne ispusti iz ruku celu noć.

1. Ponudite mu se na kuhinjskom stoluParovi se uglavnom seksaju u spavaćoj sobi, te je upravo zato dobro da promenite prostor za vaše vruće akcije. Radite to u dnevnoj sobi, na kauču ili čak na podu. Radite to u kuhinji, na stolu ili kuhinjskom pultu, Ili naslonjeni na zid u predsoblju i, naravno, u kupatilu. Neka ceo stan bude vaš krevet i pobrinite se da ne upadnete u rutinu istog prostora. Iako je krevet možda najudobniji, sigurno nije najuzbudljiviji, posebno ako ga ponavljamo u nedogled.

2. Darujte mu svoj mirisNakon jutarnje ili večernje rekreacije, kada ste oboje preznojeni, nikako ne idite pod tuš, već uz to priuštite sebi i vruć seks. Mirišite jedan drugo, te se uzbuđujte i na taj način. Muškarcu će vaše preznojeno telo biti bez imalo sumnje vrlo seksi, a sigurni smo da će i vama odgovarati miris njegovog svežeg znoja. Naglašavamo, svežeg znoja! Ako to odgovara i jednom i drugom tokom seksa, zašto ne bi odgovaralo i pre seksa.

3. Vodite njegovu rukuUhvatite njegovu ruku, te je stavite na trbuh, grudi i zadnjicu. Neka oseti vaše vruće telo. Vodite mu ruku po svojim erogenim zonama i ne dozvolite mu da je pomera kako on želi. Vi ste ti koji određujete kako i gde će je pomerati. Svemu tome dodajte još sisanje njegovog prsta kako bi učinak bio potpun.

4. “Dosađujte” mu vrućim sms porukamaDok ste na poslu napišite mu vrući imejl i pošaljite. U njemu napišite sve svoje želje za veče, te pri tome budite što uzbudljiviji i maštovitiji. Koristite sočne izraze i opisujte one stvari za koje znate da ga potpuno izlude.

5. Milujte zadnju stranu njegovih butina i kolenaZadnja strana njegovih kolena je erogena zona za koju muškarci uglavnom ne znaju. Počnite sa masažom, pa kasnije i poljupcima i lizanjem. Iznenadite ga, te mu pokažite da može da uživa i u stvarima na koje nikada do tada nije ni pomislio. Stručnjaci tvrde da muškarac ima na gležnjevima posebnu tačku koju oseti u genitalijama. Posebno ukolimo mu je budete masirale rukama ili možda jezikom. Iznenadite ga masažom oba gležnja istovremeno. Masirajte neko vreme izvodeći i kružne pokrete.

6. Pohotno uzdišiteKada vas pomiluje po kosi, zavodnički i pohotno uzdahnite. Kada vas pomiluje još jednom, uzdisanje još pojačajte. Muške uši to vrlo rado čuju, što znači da ćete ga time samo dodatno uzbuditi, pa će jedva čekati da vam priušti još glasnije uzdisaje.

7. Potpuno mokre se privijte ka njemuNakon što se istuširate, nemojte da se brišete, već se privijte k njemu. Osećaj vašeg mokrog, mirišljavog i sveže izdepiliranog tela jako će ga uzbuditi. Svemu dodajte još i igru sa peškirom koji sasvim slučajno ispustite na pod.

8. Otplešite mu vrući striptiz!Striptiz je uvek pun pogodak. Pogotovo ako je neočekivan i ako ga izvedete kako treba. Zamračite sobu, pripremite neku zaista seksi pesmu, te započnite sa sporim i erotskim pokretima. Zavodnički se skidajte i to do samog kraja, a svaki deo garderobe bacite mu u naručje.

9. Pohvalite njegov penisKada se svuče i dođe sveže istuširan, započnite na sve moguće načine da hvalite njegovo telo i njegov penis. Podižite mu samopouzdanje, te mu dajte do znanja da vam je još uvek najseksepilniji i najprivlačniji muškarac na svetu. Gledajte ga požudno, i to tako da zaista oseti da vam se njegovo telo sviđa i da ga želite.

10. Tokom seksa ostanite u čizmama sa vrtoglavo visokim petama!Pre nego što se bacite na krevet, sa sebe skinite sve osim svojih visokih štiklica ili nakita koji vam pada preko grudi. To će vašem partneru biti nešto potpuno novo i, verujte, uznemiriće ga ekspresno brzo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs