Horoskop

Dan zaljubljenih: Rakovi obožavaju ovaj dan, Device očekuju romantiku reda radi

Bliži se dan koji zaljubljeni obožavaju, ali različiti horoskopski znaci ga različito doživljavaju
Zanimljivosti
15:00h Autor:
Dan zaljubljenih: Rakovi obožavaju ovaj dan, Device očekuju romantiku reda radi
Foto: Shutterstock

Ovan

Ovan ovaj dan priželjkuje više pažnje. Temperamentni pripadnici ovog znaka vole velike i ekstravagantne dokaze ljubavi, pa im je Dan zaljubljenih idealna prilika za to. Budući da će se i sami potruditi, isto očekuju i od partnera koji će se naći u problemima ukoliko ne stvori idiličnu ljubavnu atmosferu.

Bik

Bik čeka ovaj dan da bi dobio prilika za uživanje. Kako Dan zaljubljenih za mnoge podrazumijeva ukusnu večeru, pripadnici ovog znaka upravo zbog toga uživaju u ovom danu. Ne pate od velike demonstracije ljubavi ili filmskih scenarija, već ovaj "praznik" vide kao priliku za hedonističko uživanje sa partnerom.

Blizanci

Blizanci ne žele tipičan Dan zaljubljenih. Pripadnici ovog vazdušnog znaka nisu pobornici romantike, a Dan zaljubljenih im ne predstavlja nešto veliko. Drugačiji izlazak kod njih je uvek dobrodošao plan, pa tako i na ovaj dan, no ne vesele se tipičnom scenariju ruža i sveća. Neće previše dramatizovati ni ako ne dobiju dar.

Rak

Rak obožava ovaj dan. Pripadnici ovog znaka jedva čekaju dan za ljubav, pod uslovom da su zaljubljeni i imaju sa kime da proslave. Od partnera najviše očekuju da uživa sa njima i prepusti se romantici. Njihova idealna romantična scena počinje sa večerom i završava kao u filmu, vođenjem ljubavi i nežnim rečima.

Lav

Lavu ovaj datum ne znači ništa. Pripadnici ovog znaka nisu imuni na romantiku, ali bi radije da ona živi svaki dan, a ne radi komercijalizacije. Budući da vole lepe poklone, neće se buniti protiv njih, ali neće ih ni očekivati. Za njih je idealan provod dobar film u zagrljaju svoje ljubavi na kauču.

Devica

Device očekuju romantiku "reda radi". Pripadnici ovog prizemnog i analitičkog znaka nisu preterano romantični te više vole konkretna lepa dela od poklona i reči. Da im ne čestitate ili ne date ništa za Valentinovo, ipak bi se osećali povređeno jer je to "red". U lepoj poruci koju ste im napisali tražiće greške, ali ćete im ipak izmamiti osmeh na lice.

Vaga

Vaga voli posebne prilike. Pripadnici ovog znaka vole svaku priliku koja zahteva lepo oblačenje, posetiti otmen restoran i uživati u odličnom vinu. Oni ne očekuju toliko romantike, koliko celokupni doživljaj uživanja. Ako ništa od toga ne organizujete, razočaraćete Vagu koja će smatrati da niste dovoljno emotivni, mada ni sama nije ništa ni bolja ni romantičnija.

Škorpija

Škorpija ovaj praznik koristi za vatreni seks. Za pripadnike ovog znaka proslava Dana zaljubljenih asocijacija je na vatren seks. Seksi donje rublje, maštoviti scenariji i noć posvećena partneru za njih je vrhunac romantike, a prilikaa poput ovog praznika za to im odlično služi. Ne očekuju skupe poklone, jer se od toga više vesele erotskoj masaži.

Strelac

Strelci zapravo vole Valentino, iako ne gledaju na Dan zaljubljenih kao na simbol ljubavi, pripadnici ovog znaka rado će se prepustiti romantici. Iznenađenja će ih oboriti s nogu, osobito ako je reč o novim stvarima koje nisu imali priliku da otkriju od sada. Nemojte se čuditi ako danima pre pričaju da ne žele ništa za Dan zaljubljenih - oni samo žele da ostave utisak realnosti.

Jarac

Jarac želi dodire umesto lepih reči. Poput Devica, i Jarčevi "odrađuju" Valentinovo. No da ih partner zaboravi sigurno bi se naljutili. Ne žele dobiti ni poklanjati skupe poklone, već bi radije noć proveli u razgovoru i zagrljaju, a potom uživali u vatrenom seksu. Dodiri im znače više od komplimenata, a i njihov su način iskazivanja emocija.

Vodolija

Dan zaljubljenih? Glupost za Vodoliju! Pripadnici ovog znaka definitivno su najveći protivnici komercijalizacije Dana zaljubljenih. Oni ne vole da se od njih nešto očekuje, bilo to cveće, ruže ili romantične poruke, a to isto ni oni ne traže od partnera. Ipak, ako su "sveže" zaljubljeni žele da ga slave, no ni sami ne znaju kako bi.

Riba

Ribe žele filmski scenario. Valentinovo je dan za ostvarenje svih ljubavnih snova romantičnih Ribica. Budući da ulažu puno u emotivne odnose, i njihova očekivanja su velika. Maštaju o putovanju, romantičnoj večeri ili plesu uz zalazak Sunca. Ako njihov partner ne želi isto, bit će tužni i razočarani te misliti kako ih ne voli dovoljno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs