Zvuči neverovatno, ali deluje

Kada vas orgazam iznenadi: Neočekivani načini da doživite fantastično seksualno zadovoljstvo

Postoje određene situacije u kojima biste mogle da doživite ekstazu a da to niste ni očekivali
Škola sexa
16:50h Autor:
Kada vas orgazam iznenadi: Neočekivani načini da doživite fantastično seksualno zadovoljstvo
Foto: Shutterstock

Uobičajeni načini da se doživi orgazam su svima poznati. Ukoliko ga nikada niste doživeli tokom samog seksualnog čina, vrlo verovatno je da ste do njega došli na neki drugi način: masturbacijom ili čak u snu!

Ali, postoje i aktivnosti koje dovode do orgazma za koje sigurno niste čuli.

Orgazam u toku porođaja

Koliko god delovalo neverovatno, ispostavlja se da pokreti koje žene prave tokom porođaja mogu da izazovu orgazam. Čudno, zar ne?

Umni orgazam

Prema nekim seksualnim terapeutima, pojedine žene mogu mentalno da stimulišu same sebe i da dožive orgazam uz pomoć prave kombinacije disanja, fantaziranja i koncentracije. Pa, šta čekate?

Orgazam uz pomoć stopala

Izuzetno je retko, ali pedesetpetogodišnja Holanđanka je skoro prijavila između pet i šest orgazama dnevno kada joj je nakon operacije oštećen nerv u levom stopalu.

Orgazam stimulacijom bradavica

Nekim ženama i najslabija stimulacija grudi dovodi do ispuštanja hormona oksitocina, koji izaziva vaginalne kontrakcije povezane sa orgazmom.

Orgazam u toku vežbanja

Mnogo žena priznalo je da je vrhunac doživelo upravo u teretani. Najčešće ga izaziva stezanje i otpuštanje mišića zadnjice.

Sindrom stalnog seksualnog uzbuđenja

Izaziva ga oštećenje nerava i rezultira spontanim i nekontrolisanim uzbuđenjem. I iako vam može zvučati čudno, ovo je samo jedan od bizarnih sindroma vezanih za seks koji postoje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs