Iz astro ugla

Horoskop: Saznajte kakvi ste ljubavnici

Da biste otkrili koliko ste strastveni i kakve su seksualne fantazije vaših parntera zavirite u svoj ili njegov horoskopski znak
Ljubav i zavođenje
18:20h Autor:
Horoskop: Saznajte kakvi ste ljubavnici
Foto: Shutterstock

OvanŽeljne pažnje, zahtevaće vašu punu posvećenost. Zapostavite ih i izgubićete ih. Ukoliko ste im dovoljno naklonjeni, dopustiće vam da se šepurite njome poput pobednika koji se hvali svojim trofejom. Voli da je u centru pažnje, kako vaše tako i društva u kojem ste, stoga ne propustite priliku da je predstavite kao svoju. Odužiće vam se u intimi spavaće sobe. Ako se kojim slučajem zanesete i isuviše dugo posvetite drugim ljudima, neće biti čudno da vaše društvo zameni novim, koje će joj, za razliku od vas, poklanjati više vremena.BikBikovi su veoma dobri ljubavnici, jer su najzadovoljniji kad njihov partner uživa. Nesebični su i umeju da nagrade vaš trud, pogotovo ako on podrazumeva ukusnu i obilnu večeru u mirnoj, ali luksuznoj varijanti. Jedino što ih može omesti u ispoljavanju svojih ljubavničkih sposobnosti jeste odbojnost prema spavanju u tuđem krevetu. Stoga, igrajte, barem u početku, na sigurnu varijantu, i prepustite svom partneru da bude vaš domaćin.

Kakva vam je porodica suđena: Horoskop otkriva osobine znakova kao partnera i dece!

BlizanciSklonost ka provokativnom oblačenju, koja karakteriše Blizance, može vas naterati da pomislite kako se radi o strastvenim osobama kojima je seks bitna životna stavka. Kada ih bolje upoznate, shvatite da ste u zabludi. Obožavaju flert, nagoveštaj moguće privlačnosti i ideju o romansi, dok su u praksi slabo zainteresovani za seks. Paradoksalno je da najteže ostaju verni. Najčešći razlog je: dosada. Pravi recept da zadržite svog Blizanca jeste da mu ostanete misteriozni i nedokučivi, samim tim i zanimljivi.RakRakove kako u emocionalnom tako i u seksualnom smislu pokreće iskrenost. Ukoliko vam ne veruju u svakodnevnom životu, neće ni u krevetu. Da biste ih uverili u svoja osećanja, neophodno je da im na što više načina i što češće ukazujete koliko vam znače. Zahtevni su, ali ako im dokažete svoju ljubav, verni su kao retko koji drugi znak. Partner im je vrlo važan pa ako ste u potrazi za ozbiljnom vezom, Rakovi su savršen izbor. Samo ne zaboravite da konstantno radite na svojoj vezi i pružate im dokaze o napretku.

Rođeni za šefovanje i velike karijere: Dva najuspešnija znaka u celom Zodijaku!

LavUkoliko zavodite ženu Lava, odvedite je u najskuplju prodavnicu dizajnirane odeće, pustite da kupi šta poželi i biće vaša. Ništa ih ne uzbuđuje koliko luksuz i materijalna sigurnost. Nisu površne, već svesne svojih prohteva. Muškarac Lav je svestan sebe te bi svaka pohvala na račun njegovog izgleda, ličnosti i pojave bila i korak bliže njegovom srcu. Ako uz sve navedeno odate priznanje i njegovoj sposobnosti da zaradi, budite uvereni da ste na dobrom putu da vas uveri koliko je i dobar ljubavnik. Samo imajte na umu, nikada ih nemojte kritikovati. Ni po kom osnovu. DevicaZatočene u praktičnosti svog sveta, Device je teško razumeti. Ono što ih zasigurno može privući partneru jeste osećaj privrženosti. Ukoliko osete da su sigurni sa vama, da ste im u potpunosti predani i verni, velike su šanse da će vas pustiti u svoj mali svet. U suprotnom, nećete ih nikad dokučiti, niti u krevetu, niti van njega.

VagaDok god imaju potrebu da vas zavode, Vage će vas smatrati zanimljivim. Kako vole da preuzmu inicijativu i prvi korak, dopustite im da imaju makar prividnu kontrolu nad vašim odnosom. Ne dozvolite da oni budu ti za kojima se juri, već ih naterajte da jure za vama. U suprotnom, odjuriti će iz vaše spavaće sobe. Budite spremni na njihov specifičan smisao za humor, koji kao da je stvoren kako bi sprečio druge da im se isuviše približe. U prevodu, igrajte strpljivo i pametno.ŠkorpijaLjubomora je najveći afrodizijak za Škorpije. Ukoliko žena Škorpija primeti da njenog potencijalnog muškarca želi druga žena, zainteresovaće se za njega još strastvenije. Nije bitno koliko je lep, bogat ili pametan, dok god je interesantan drugim ženama, biće interesantan i njoj. Isto važi i za muškarce Škorpije. Dok god vas vidi poželjnom u očima drugih muškaraca, bićete mu primat na listi. Recept je jasan. Učinite ga ljubomornim i ješće vam iz ruke.

StrelacLjubav prema putovanjima čini Strelčeve idealnim kandidatima za avanture na dalekim, egzotičnim destinacijama. Ako sretnete Strelca u vozu ili avionu, velike su šanse da ćete ga zavesti. U svakom slučaju, gde god da se sretnete, obratite pažnju na svoj parfem, jer je vrlo verovatno da će mu to biti najprivlačnije. Vrlo su osetljivi na osećaj sputanosti i kontrolisanja zato im obavezno dozvolite dozu neophodne slobode. JaracJarčevi su još jedan znak koji uživa u bezuslovnom iskazivanju ljubavi i podrške. Iako vole luksuz, uvek ćete ih pre osvojiti ukoliko im se nađete onda kada ste im potrebni. Žene Jarčevi vole muškarce koji su sposobni za popravke po kući, dok su muškarcima Jarčevima privlačne žene koje umeju lepo da dekorišu stan ili baštu. Ako biste da impresionirate Jarca, organizujte kvalitetno vreme namenjeno samo vama dvoma. Sve su šanse da će se takav sastanak završiti strastvenom noći.

Zlobni horoskop bez dlake na jeziku: Lavovi, vi ste uobraženi i naporni potcenjivači!

VodolijeVodolije su ljubitelji pravog i iskrenog razgovora sa svojim partnerom. Dobri su slušaoci i umeju da daju odlične savete. S druge strane, kao blagi egocentrici, vole da pričaju o sebi i svojim dugoročnim planovima pa im je bitno da njihov partner deli osećaj odgovornosti prema budućnosti. Pošto obožavaju modu i kulturu, dopašćete im se ako se lepo oblačite i volite umetnost. RibeRibe obožavaju da dele sve sa svojim partnerom. Pogotovo novac, te im je stanje na računu izuzetno jak afrodizijak. S druge strane, često su nesigurni te je neophodno da ih stalno uveravate da su oni jedini u vašem životu. Ovo ćete najbolje učiniti ukoliko im se posvetite dugim razgovorima, držeći ih za jednu ruku dok im drugom dajete skupoceni poklon.

Najbolje žene za brak od svih horoskopskih znakova: Da li ste među njima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs