kažu da ne razmišljaju o razlici u godinama

Neverovatna ljubavna priča bake i tinejdžera: Upoznali se na sahrani njenog sina! (VIDEO, FOTO)

Baka je na sahrani svog sina upoznala mladića u kojeg se zaljubila, a njihovu romansu podržali su i porodica i prijatelji

Ljubav i zavođenje
19:00h Autor:
Foto: Printscreen Jutjub/Gary&Almeda

Da život stvarno piše neverovatne priče, pokazuje i primer Almede i Garija Hardvika koji su se venčali 2016. godine, dve nedelje nakon prvog dejta i nekoliko meseci nakon upoznavanja na sahrani njenog sina Roberta.

 

Almede ima 73 godine, a Gary 19 – ona je prije bila u braku 43 godine, no na svom You Tube kanalu rekla je kako je ipak Gary njezina srodna duša.


"Bila sam udata 43 godine, ali u tom odnosu nije bilo mnogo nežnosti, ljubljenja, grljenja... Nije bilo romantike", rekla je u videu, osvrnuvši se na svoju prvu vezu.

 

"Gari i ja jedno drugom međusobno dajemo komplimente i ljubimo se. Uživamo u našoj vezi. Kad upoznate pravu osobu, znate da ne želite izgubiti taj osećaj. Sve nežnosti između nas, to je ono što je za mene jako romantično. Prvi put su vodili ljubav prve bračne noći, a prethodno su jedno drugo opisali kao "odlične ljubavnike".

 

Gary je rekao: "Seks je bio prelep, kao iz najluđih snova. Ona je stvarno žena mojih snova, a fizički aspekat veze ne može biti bolji.

 

Almeda je pokrenula i svoj talk show "Girl's Talk" na kojem deli savete:

 

" Znam da svi imaju mnogo pitanja za mene, a osvrnuću se na svoja dva braka i iz njih izvući savete za druge".


Odgovorila je Jordy koja ju je pitala kako učiniti da ljubav potraje.

 

"Kad imate problem, treba da sednete i rešite ga, o problemu je bitno razgovarati jer mnogi ljudi to ne žele da urade, već samo žele nastaviti dalje. Gary i ja se svaki dan međusobno pomažemo, bez obzira na to o čemu je reč, čak i s najobičnijom večerom. Neprestano mislimo jedno na drugo. Važno je uvek pokazivati ljubav, svaki dan, kao da sutra ne postoji".


Gary je pre izlazio sa ženom od 77 godina, a njihovo venčanje koštalo je samo 200 dolara i organizovali su ga šest dana. Nakon toga, preselili su se u Almedinu kuću s jednim od njenih unuka koji je tri godine stariji od Garyja. – Nisam tražila mladog muškarca, Gary je jednostavno došao. Čim sam ga videla, znala sam da je on taj", rekla je Almeda.

 

Neverovatna ljubavna priča: Pronašla donora sperme i zaljubili se jedno u drugo! (FOTO, VIDEO)

Ona je Garija upoznala kao udovica na sahrani sina Roberta koji je umro u 45. godini nakon infarkta.

 

"S prvim suprugom Donaldom bila sam u braku 43 godine. On je umro 2013. godine nakon što je sedam meseci proveo u bolnici zbog komplikacija s dijabetesom. Nakon njegove smrti, vratila sam se poslu u Walmartu sva u suzama, a kolege su me  ispitivali šta nije u redu. Duboko u sebi znala sam da samo tražim srodnu dušu. Gari je shvatio da ga privlače starije žene još kao osmogodišnjak kad mu se svidela učiteljica u osnovnoj školi. Osvrnuo se i na prošlu vezu, te je rekao kako se sa 77-godišnjakinjom osećao zarobljeno:

 

"Uvek smo se svađali i jako brzo bih pao u depresiju. Tražio sam izlaz iz te veze", ispričao je on svoje prethodno iskustvo.

 

Kada ga je Almeida ugledala na sahrani odmah je primetila njegov šarmantan osmeh i pomislila kako je on taj:

 

Možda ste pogrešili broj, ali ste dobili onog kog ste tražili: Neverovatna ljubavna priča! (FOTO)

foto: Printscreen Jutjub/Gary&Almeda

" Uočila sam ga na suprotnoj strani crkve i nisam mogla da prestanem da ga gledam. Došao mi je kao neka svetlost koja se probija kroz tugu zbog gubitka sina. Na izlasku iz crkve, došao je do mene i izjavio mi saučešće. Tada nismo imali mnogo vremena, ali meni je to bilo dovoljno".


Narednih  nekoliko meseci nije mogla prestati da misli na njega, a nije ni sanjala da je osećaj zapravo obostran.

 

Gari je rekao kako ga je istog trenutka osvojila prelepim plavim očima. Ubrzo ih je "spojila" njegova ujna Lisa koja ih je oboje odvela na porodični ručak u piceriju.

 

"On je bio tačno onakav kakvog sam ga zapamtila. Taj osmeh, on je jako zgodan. Oboje smo bili nervozni kad bismo jeli, a u jednom trenutku on je pao sa stolice", opisala je Almeida.

 

Ipak, postojalo je pitanje koje je Almeda jednostavno morala postaviti Garyju:

 

"Gledaj, ja imam 71 godinu, a ti imaš 17. Jesam li prestara za tebe? On je stisnuo moju ruku i rekao mi kako su godine samo broj.

 

Neverovatna ljubavna priča našeg pesnika krije se iza ovih stihova: Prosta ti bila moja ljubav živa!

Te noći, nakon što su došli na druženje kod Lise, Gari ju je iznenadio crvenim ružama i narukvicama za rođendan koji je bio nekoliko dana pre. Počeli su razmenjivati nežnosti, a Almeda je rekla da se zbog toga osećala poput tinejdžerke.

 

Iako zvuči neverovatno, njihove porodice i prijatelji su ih podržavaju. S vezom su se složile čak i Garijeva mama, 48-godišnja Tami, te baka, 71-godišnja Carolyn.

 

Dve nedelje nakon prvog dejta, rekla je "da" kad ju je zaprosio preko telefona. Šest dana posle Almeda je pozajmila haljinu od sestrične, te su se venčali u bašti iza Lisine zgrade.

 

Gary je svoju ljubav prema Almeidi pokazao i tako što je, nakon venčanja tetovirao njihova imena na leđima, prenosi The New York Post.

 

" Almeda je u duši toliko mlada da nam godine nikad nisu bile prepreka. O tome ne pričamo i ne razmišljamo. Znam samo da je Bog odgovorio na sve moje molitve tog dana kad je Almeda ušla u moj život", rekao je on, dok je Almeida rekla kako je uz nejga naučila štaj e prava ljubav i da nije nimalo važno šta drugi misle.


Skromno venčanje o kojem se priča: Udala se kćerka tajanstvenog milionera iz Španije! (FOTO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...