Uradile neoprostivo

Najpoznatiji holivudski ljubavni trouglovi: Ove žene su ukrale muževe svojim najboljim prijateljicama! (FOTO)

"Ne možete da uništite srećan brak. Ništa ja nisam uzela od Debi jer ona to nikada nije ni imala", rekla je Elizabet Tejlor kada su je pitali kako je mogla da ukrade muža prijateljici

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Profimedia

Najboljim prijateljicama spremni smo svašta da oprostimo, ali postoje li izdaje za koje nema oproštaja? Mnoge žene odgovorile bi potvrdno, a na prvo mesto neoprostivih izdaja stavile bi "krađu" ljubavnog partnera.

 

U nastavku proverite koje su to slavne žene napravile nezamislivo i upustile se u preljubničku vezu s partnerima svojih prijateljica.

 

Jedan od najpoznatijih ljubavnih trouglova svih vremena onaj je u kojem su se našli Elizabet Tejlor, Debi Rejnolds i njen suprug Edi Fišer.

 

Životna priča Debi Rejnolds: Udavala se tri puta, ali samo nju je iskreno volela! (FOTO)

Elizabet Tejlor, Edi Fišer, Debi Rejnolds
Elizabet Tejlor, Edi Fišer, Debi Rejnoldsfoto: Profimedia

Dve glumice sprijateljile su u tinejdžerskim danima kada je Debi potpisala ugovor sa studijem MGM, a Elizabet je u to vreme već bila njihova velika glumačka uzdanica.

 

Debi se 1955. godine udala za Fišera, a Elizabet je 1957. godine postala supruga pozorišnog i filmskog producenta Majka Toda. Samo godinu dana kasnije Majk je poginuo u avionskoj nesreći.

 

30 godina volela monstruma, umrla pred venčanje: Najkontroverznija ljubavna priča svih vremena! (FOTO)

Majkl Tod, Elizabet Tejlor, Edi Fišer i Debi Rejnolds
Majkl Tod, Elizabet Tejlor, Edi Fišer i Debi Rejnoldsfoto: Profimedia

S obzirom na to da su njih četvoro bili bliski prijatelji, Debi je Ediju dopustila da se nakon nesreće na neko vreme preseli kod Elizabet kako bi pazio na nju u trenucima velike tuge.

 

Međutim, samo dve nedelje kasnije Elizabet i Edi su zajedno otputovali, a Debi je saznala da je njen brak gotov.

 

Zbog svoje afere novi par postao je meta medija koji nisu imali milosti prema njima, ali se filmska diva nije dala. "Ne možete da uništite srećan brak. Ništa ja nisam uzela od Debi jer ona to nikada nije ni imala", rekla je kada su je pitali kako je mogla da ukrade muža prijateljici.

 

Imala je spreman odgovor i na pitanje šta bi njen pokojni suprug rekao na njenu novu ljubavnu vezu: "Majk je umro, a ja sam živa. Šta očekujete od mene? Da spavam sama?"

 

Njihova ljubavna sreća ipak nije bila dugog veka. Naime, Elizabet je 1964. godine ostavila Fišera zbog Ričarda Bartona. Nekoliko decenija kasnije Debi je ipak oprostila Elizabet veliku izdaju. U mlađim danima Elizabet je samo uzimala šta je htela. Kasnije je postala svesna osećanja drugih ljudi.

 

Ljubavne tajne Holivuda: Legendarni zavodnici koji su zapravo voleli muškarce! (FOTO)

Elizabet Tejlor i Ričard Barton
Elizabet Tejlor i Ričard Bartonfoto: Profimedia

Glumica Mia Farou takođe se našla u ljubavnom trouglu. U 60-im godinama prošlog veka sprijateljila se sa muzičarkom Dori Previn, koja je bila udata za Andrea Previna. Mia se upustila u vezu s Previnom, a Dori je za aferu saznala kada je Mia ostala trudna.

 

Supruga optuženog reditelja Vudija Alena progovorila nakon 25 godina ćutanja: Mrzela Miju Farou, tvrdi da ju je on zaveo! (FOTO)

foto: Profimedia

Dori se na kraju razvela, a godinu dana kasnije mladoj glumici je posvetila pesmu o prijateljici skrivenih motiva koja se divila njenom vjnčanom prstenu i bračnoj postelji pa joj je ukrala muža.

 

Poznati parovi koji su vezu započeli kao preljubnici: Afere koje su uzdrmale svet! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...