Da li su se i vama dogodile?

O ovome se ne priča: 9 neprijatnih stvari koje se svima događaju tokom seksa!

Evo nekoliko najčešćih čudnih seks situacija - da se zajedno njima nasmejemo.

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Shutterstock

Seks je prelepa stvar - i svi ga imamo češće ili povremeno (neki više, neki manje, je l'?), i isto tako imamo univerzalnu ideju oko toga kakav bi on trebalo da bude: pre svega erotičan, senzualan... seksi? Zapravo, svi ga zamišljamo mnogo boljim i zavodljivim nego što na kraju je. Svima (ali baš svima) je seks bio i smešan, neprijatan, pun raznih čudnih zvukova i tečnosti, ali to je okej, jer ga držimo iza zatvorenih vrata. Ipak, evo nekoliko najčešćih čudnih seks situacija - da se zajedno njima nasmejemo.

 

1. Zvukovi iz vagine

 

Amerikanci koriste poseban izraz za ovu situaciju "kvifing" koji označava podjednako smešnu situaciju - kada tokom promena poza ili nakon seksa vagina ispusti vetrić. Ako vam se to dogodi setite se da u stvari sve radite kako treba - jer ako nema "vetrića", nije baš bilo ni akcije.

 

2. Mokre fleke

 

Znate ono kad na posteljini odjednom stoji mokra fleka veličine Titanika, ili još gore gomila sitnih mokrih flekica? Tada niste sigurni da li to znoj, vaše ili partnerove izlučevine... U svakom slučaju, oboje to ignorišete, ali uporno ležete na to i osetite da je mokro. Da, ne može se pobeći.

 

Kama Sutra tajne za eksplozivan užitak: Pomoću ova 3 saveta lako ćete doživeti orgazam!

foto: Shutterstock

3. Seks povrede

 

Ponekad se zanesete do te mere da više niste sigurni jeste li usred sporta; srce kuca k'o ludo, mokri ste kao da ste upravo iskočili ispod tuša, imate masnice, posekotine, istegli ste mišić, ogrebali kolena... Uopšte da ne pričamo o sudaranju glava ili zuba, to je pod dobar dan.

 

4. Niste se dogovorili oko poze

 

Ono kad krenete da promenite pozu, ali ste je oboje shvatili drugačije. "A, okej, ti si to TAKO shvatio, kul. Nema problema."

 

5. Situacija "pustinja"

 

Ponekad stvarno jako želite - ali telo jednostavno neće. Eto pokušavate i dalje, ali ste "suvi" k'o pustinja. Umesto da očajavate, jednostavno uzmite lubrikant - ali ozbiljno, bez toga ništa. Samo ćete se povrediti i lakše pokupiti infekciju.

 

Zaboravite na seksi donji veš: Ovaj odevni predmet će dokazano poboljšati vaš seksualni život!

foto: Shutterstock

6. Čekaj, šta si rekao?

 

Ono kad se dogovorite da ćete korisitit "prljavu priču" pa on krene s "kur**", a vi se smrznete. Ili pak u drugu stranu, on krene s nekim mlakim glupostima koje vas samo dekoncentrišu. Presmešno!

 

7. Čekaj, popiškila si se?

 

Bešika uvek izneveri, i to u ključnom trenutku. Ako imate osetljivu bešiku, ovo stvarno nije ništa čudno, a posebno za vreme intenzivnog orgazma kada se mišići skroz opuste. Kako ovo da sprečite? Baš kao i kad idete kod ginekologa, posetite toalet pre nego što seks počne.

8. Bivši u mislima

 

Ovo može da se dogodi sasvim slučajno u većini slučajeva, ako uzmemo u obzir da ste sasvim sigurno preboleli starog partnera. Ako niste, onda je to već problem...


9. Pravite spisak za kupovinu dok je on na vama

 

Da, i ovo se događa. I zove su multitasking. Ipak, dobro je malo isključiti mozak barem za vreme seksa. Probajte!

 

Usuđujete li se da probate: Poza snežni anđeo garantuje pravu eksploziju strasti u krevetu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...