Poslušajte savet

10 pitanja koja nikada ne treba da postavljate svom partneru koji je prošao kroz razvod

Kada će vas oženiti, upoznati sa svojima, da li vas voli... Ovo su pitanja koja se ne postavljaju dečku nakon godinu dana zabavljanja
Ljubav i zavođenje 14.01.2014. - 20:17h Autor: huffingtonpost.com
Foto: Shutterstock

Prošla je samo godina dana od kako ste u vezi. Možda je ovo kratak period, ali vi imate osećaj kao da ste sto godina zajedno. Po malo vas frustrira njegova pasivnost po pitanju vaše veze, ali bez obzira koliko želite da pogurate stvari, ovo su pitanja koja mu nikada ne smete postaviti!

 

Šta misliš, kuda ova veza vodi

 

On o tome sada ne razmišlja. Sada je vreme da se zabavite, zašto da razmišljate o nečemu ozbiljnom, tek ste godinu dana zajedno. Pustite da se vaša veza prirodno razvija!

 

Kada misliš da će ti razvod biti okončan

 

To se tebe ne tiče! Uostalom, da li je važno? Pristalo ste da budete sa njim dok je još u braku, pa sada prihvatite sve moguće razloge zašto se još i nakon godinu dana nije razveo od svoje bivše.

 

Kada ćemo da planiramo decu

 

Da li ste 100 posto sigurni da želite decu sa njim? Bolje je da se upoznate dobro, da se zabavljate nekoliko godina pre nego što odlučite da imate dete. Ukoliko vam veza ne funkcioniše onako kako bi trebalo, onda je bolje da ne petljate decu u taj zamršeni odnos.

 

Zašto mi nikada ne kažeš da me voliš

 

Ako to morate da  kažete nekome, onda ste dobile odgovor: Ne voli vas!

 

Da li još uvek gajiš osećanja prema bivšoj ženi

 

Naravno da gaji osećanja, ona je majka njegove dece, žena sa kojom je stajao pred oltarom! Bez obzira  na razvod, on će uvek nešto da oseća prema njoj.

 

Da li si ikada varao svoju ženu dok ste bili u braku

 

Ako postavite ovo pitanje morate da budete sigurni da želite da čujete odgovor i da ćete znati kako da se nosite sa njim.

 

Da li si me nekada prevario

 

Šta mislite da će vam odgovoriti? "Pa, ne znam, možda.."  Naravno da će odgovoriti sa "ne", ali vi nikada nećete znati odgovor.

 

Zašto misliš da me tvoja deca ne vole

 

"Pa... zato što im nisi majka?" Oni verovatno ne vole činjenicu što se zabavljate sa njihovim ocem, a ne vas, i to se verovatno neće promeniti dugo vremena.

 

Da li je ovo javna veza

 

Opet ponavljamo, ako ne možete da podnesete odgovor ne postavljajte ovo pitanje.

 

Da li misliš da ćemo se ikada venčati

 

Nećete, ako nastavite stalno da postavljate to pitanje. Dajte mu vremena. Ukoliko se on nedavno razveo, verovatno je da će proći dosta vremena dok ne zaboravi neprijatnosti iz prošlog braka i poželi da uđe u novi.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...