loš seksualni život

Ne želite da priznate, ali ovo vas odaje: 10 signala da u krevetu ne štima!


Kad je seks loš ili redak, onda to može da ukaže na velike probleme u vezi. Ali, ne brinite, ako nije reč o prevari, sve se može rešiti razgovorm

Ljubav i zavođenje 15.12.2018. - 19:59h Autor: Stil/superžena
Foto: Profimedia

Seks je jako bitan deo svake ljubavne veze i svako ko kaže drugačije- laže! Parovi koji se dobro slažu u krevetu često se i manje svađaju od onih koji imaju loš seksualni život.

 

Najbitnije je pronaći izvor problema, a mi vam donosimo 10 znakova koji ukazuju na to da ne uživate u seksu s partnerom onoliko koliko bi trebalo.

 

Uvek pronalazite neke izgovore

 

Kada ste nezadovoljni svojim seksualnim životom, onda ćete uvek smisliti neku drugu obavezu kako biste ga izbegli.

 

Maštate o drugima

 

Nije greh ponekad maštati o nekom drugom za vreme seksa, ali ako to morate to raditi uvek, onda tu nešto ne štima.

 

Prevarili ste ga

 

Varanje partnera nikada nije dobro i siguran je znak da vam nešto u toj vezi ne odgovara. Ako više uživate u seksu s drugima nego sa svojim dečkom, onda bi za oboje najbolje bilo da vezu privedete kraju.

 

Seks doživljavate kao obavezu

 

Niko ne voli obaveze, a ako se osećate kao da ste dužne da partneru pružite seksualno zadovoljstvo, onda su male šanse da ćete u tome i uživati.

 

Da bi žena bila zadovoljna: Ovoliko treba da traje seks!

foto: Shutterstock

Seks vas ne raduje

 

Ako pomisao na seks s partnerom u vama ne budi nikakve emocije te o tome zapravo i ne razmišljate, onda je moguće da ste se i potpuno ohladili od njega. U ljubavi nema mesta za ravnodušnost.

 

Nije vam prijatno

 

Postoje ljudi koji jednostavno ne uživaju u seksu, bilo iz psihičkih ili iz fizičkih razloga. U takvim situacijama najbolje je potražiti stručnu pomoć.

 

Ne razgovarate o seksu

 

Osim što ga redovno praktikujete, u vezi je i jako važno da razgovarate o seksu: o tome šta volite, što vam smeta, što biste hteli da isprobate... Ako izbegavate takve razgovore i držite sve za sebe, onda ste sami krivi i za to što ne uživate u seksu.

 

Nesrećni ste u vezi

 

Ako ste često nezadovoljne svojim partnerom i vašom ljubavnom vezom, onda je normalno i da nemate želju za seksom, kao i da u njemu ne uživate koliko bi trebalo.

 

Upoređujete se s drugima

 

Svaka veza je posebna, baš kao i seks u njoj. Baš zato se nikada ne bi trebalo da se upoređujete s drugima, bilo da se radi o prijateljici ili filmovima. Najbitnije je da u svemu uživate, pa čak i ako to ne izgleda kako ste vi zamišljale.

 

Izgubili ste interes

 

Ako vam je seks dosadio, to može značiti i da vam je dosadio vaš partner. O tome biste svakako trebalo da razgovarate s njim i pokušate sve da izgladite, a ako ne ide, onda je vreme za raskid.

 

Muškarce je sramota da priznaju: Zapravo priželjkuju ovakav seks!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...