Strast iz muškog ugla

Postanite superseksi: Šta muškarci priželjkuju od vas

Oni žele da budete kreativnije u krevetu, da im date kompliment, da i u javnosti pokažete koliko ih volite, da otkrijete predigru i još mnogo toga
Ljubav i zavođenje 13.01.2014. - 18:06h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstok

Muškarci, verovali ili ne, razmišljaju o vezi u kojoj su, o seksu sa vama i o tome pričaju sa svojim prijateljima. Ali to ne znači da je provalio kako da vam kaže koje su njegove potrebe u krevetu.

 

Šta ako nešto pogrešno shvatite? Šta ako vam postavi zadatak koji ne znate kako da rešite, ili se jednostavno ne usuđujete? Stručnjaci koji se bave muškim audotorijumom, kao i urednici Men’s Healtha, odlučili su da iskreno obelodane tajne muškog uma! Oni su rekli dosta toga interesantnog o tome šta muškarci žele od žene kada je seks u pitanju.

 

Budite najbolja u krevetu: Ovakav seks nijedan muškarac ne zaboravlja!

 

Budite kreativnije u krevetu

 

Demonstrirajte svoju umešnost u poznavanju erogenih zona, slatko i delikatno, poklanjajući i njemu i sebi osećaj vrhunskog vođenja ljubavi. I da podsetimo, penis je bez dileme broj jedan na listi erogenih zona, dok je oralna obrada ključ za pravu riznicu užitka i fantastičan seks bez ustezanja. Smisao za humor je važan, on služi kao naš mentalni mečmejker, ali vešte vratolomije u krevetu jesu sigurna nadogradnja za vezu koja bi da ispisuje višegodišnji staž. Ako se osete kao glavni junaci porno filmova, vi ćete pokazatu svu svoju mudrost, a oni će biti upecani za sva vremena.

 

Budite slobodnije u javnosti

 

Suptilna pokazivanja, blizak poljubac tokom šetnje, čak i zamagljeni pogled sa drugog kraja prostorije na zabavi na koju ste došli zajedno mogu da zapale vatru. Njegovi kukovi će vam reći koliko strastveno da napadnete. Ako voli iznenađenja te vrste, zaskočite ga pre izlaska u grad. Dok se oboje spremate, ili kada dođe po vas, strasno i zanosno ga poljubite i uvucite u hipnotičko dejstvo spavaće sobe. Dodirivanje njegove butine u kolima je takođe super uvod u seks bez najave.

 

Dajte mu kompliment

 

Oni vole kada im dajete komplimente o njihovom izgledu, ali se nadaju da to nije sve što volite kod njih.

 

Muškarac želi da čuje da bez obzira na to kako izgleda, postoji nešto dublje što nalazite da je seksi kod njega, bilo da se radi o tome kako priča priču ili kako vas dodiruje. Men’s Health momci se slažu: samo 8 odsto njih kaže da vole da slušaju o fizičkim kvalitetima, ali 66 odsto želi da istaknete neki neopipljiv kvalitet, nešto što samo oni poseduju. Budite iskrene i određene: „Volim kako činiš da se osećam sigurnom“, u zamenu za svakodnevno: „Ti si tako sjajan“. Ipak, nikako ne zaboravite, kompliment bez premca je kada doživite vrhunac tokom vođenja ljubavi, nakon čega mu kažete da je baš on ljubavnik posle koga „ne ostaje ništa i niko“.

 

Trik zbog kojeg će vas odmah poželeti: Nijedan muškarac ne ostaje ravnodušan!

 

 

Pokušajte da ih razveselite

 

Muškarci nisu imuni na promene raspoloženja, samo su skloniji tome da ih zakopavaju. Kada nisu raspoloženi za seks (što je naravno vrlo retko), na vama je da osim reči "Izgledaš slomljeno. O čemu se radi?", utičete na njega i maznim seksi dodirima. Tek osetan dodir, od koga podilaze žmarci, prvo će ga opustiti, a zatim i podstaći na seksi igrarije. Ako to ne pali, preokrenite njihovu pažnju. Što više pažnje upotrebe na odvraćanje misli, manje snage mozga će posvetiti nerviranju. A onda, vratite se na nežne pokrete, i nadogradite ih seksualnim fantazijama. Time što ćete razgrnuti plašt sa skrivene prirode ženskog bića, pokazaćete mu da ste i vi čovek od krvi i mesa.

 

Otkrijte iznova predigru

 

Možda će vas ovo šokirati, ali predigra je važna i muškarcima. Više od 75 odsto muškaraca kaže da žele da predigra traje bar 15 minuta, što bi trebalo da zadovolji 84 odsto žena koje se s ovim slažu. Evo kako da ga zagrejete i navedete na pravi put. Započnite zavođenje slatkom notom, sa muškarcem na vrhu. Vodite njegove ruke, pritiskajući njegov dlan na način na koji biste želele da vas dodiruje.

 

Znajte šta ga stvarno pali

 

Stavite mu do znanja šta je ono što čini dobro. Stegnite čaršafe. Molite. Preklinjite. Zahtevajte. Učinite da sve izgleda manje kao rukovanje, a više kao zemljotres (sve dotle dokle ga zaista osećate). Vaša preterana strastvenost može da pomogne muškarcu da se oseti bliskijim vama emocionalno - nešto što je više od trećine momaka istaklo kao najbitniji deo nezaboravnog seksa.

 

Moram li da joj vratim istom merom: O čemu muškarci razmišljaju tokom oralnog seksa!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...