Bogati naslednik

Šta li će reći Tramp? Evo ko je novi dečko njegove ćerke Tifani! (FOTO)

Čak je svog novog dečka dovela u Mar-a-Lago da sa celom porodicom Tramp proslavi američki Dan zahvalnosti

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Profimedia

U najvećoj tajnosti najmlađa ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, Tifani Tramp, započela je novu ljubavnu vezu. Kao što se i očekivalo i ovoga je puta "odabrala" bogatog naslednika. Reč je o Majklu Bulosu, koji je odrastao u Lagosu, Nigeriji, a njegova porodica je vlasnik konglomerata koji se bavi maloprodajom automobila, opreme, ali i gradnjom, a sve to im donosi neslućene zarade.

 

U Vašingtonu zasijala božićna jelka: Melanija Tramp pustila suzu pred svima! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Izvor blizak Tifani Tramp otkrio je kako se s Majklom Bulosom, koji poslednjih godina živi u Londonu, a vuče i libanske korene, upoznala na Mikonosu ovoga leta. A da je veza ozbiljna govori i to da je studentkinja prava, koja je ovog proleća raskinula s Rosom Mekanikom, čak svog novog dečka dovela u Mar-a-Lago da sa celom porodicom Tramp proslavi američki Dan zahvalnosti.

 

"Tifani je srećna, poebno jer je uspela da sačuva vezu od javnosti. Već ga je upoznala sa porodicom na Dan zahvalnosti i svima se dopao jer je reč o izuzetno inteligentnom mladiću iz odlične porodice", otkrio je neimenovani izvor.

 

Da nije malo preterala: Melanija Tramp predstavila božićnu dekoraciju Bele kuće! (FOTO, VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Sam Majkl Bulos završio je elitnu međunarodnu školu u Nigeriji, a njegov brat Fares je glumac i reper poznatiji pod imenom Farastafari. Zanimljivo je da je i Tramp prihvatio novog dečka najmlađe ćerke, te mi očigldno ne smeta što je odrastao u jednoj od afričkih zemalja.

 

Naime, ranije ove godine Tramp poprilično ružno govorio o tim zemljama rekavši kako su El Salvador, Haiti i još neke afričke zemlje veliko "sra.e" i upitao sve: "Zašto uopšte dopuštamo da ljudi iz tih usra..h zemalja dođu ovamo?" Nakon toga oglasili su se i čelnici Nigerije koji su rekli kako je takva izjava uvredljiva i neprihvatljiva te su zatražili službeno objašnjenje američke vlade.

 

Melanija Tramp ismejana zbog garderobe: Liči na ćurku! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...