pokazalo istraživanje

Nikada ne biste pogodili: Evo u kojim godinama žene najviše uživaju u seksu!


Ako ste mislili da se radi o dvadesetim, grdno se varate.

Ljubav i zavođenje
19:18h Autor:
Foto: Shutterstock

Seks je bolji u starijoj dobi, pokazala je jedna studija.

 

Naime, u istraživanju u kojem je učestovovalo 828 ispitanika, 37 posto ženskih i 34 posto muških ispitanika priznalo da su 40-te najbolje godine za seks.

 

Naučnici koji su radili istraživanje su rekli: „20-godišnjaci imaju više seksa, ali 40-godišnjaci zaista uživaju u seksu.“ Razlog tome je činjenica da 40-godišnjaci imaju manje kompleksa, a više iskustva.

 

Oni tačno znaju šta žele, nije ih sramota zvukova ili pokreta koje rade za vreme seksa i ne brinu se o malo celulita ili nekoliko bora.

 

Probudite zaboravljenu strast: 4 saveta stručnjaka za bolji seks u dugoj vezi!

foto: Profimedia

Takođe se manje plaše da će zakazati. Dakle, seks u starijoj dobi je puno opušteniji, pa je ujedno i bolji.

 

Naravno da je lepo kad dvoje ljudi prvi puta vodiljubav. Mirisi, osećaj na koži, svo to uzbuđenje i slast koju ima seks: sve je novo i uzbudljivo. Ali, kad si u srednjim godinama, dolazi do nečega što seks čini još boljim: iskrena ljubav. Osim toga, tačno znate šta vaš partner želi, a i on zna šta vi želite. Ne morate više da krijete svoje maštarije i možete se bolje i lakše prepustiti.

 

S godinama sve više uživamo u seksu. A to je velika prednost kad se radi o željenom orgazmu – žene iznad 40-te imaju manje problema da stignu do vrhunca.

 

Jedno istraživanje je pokazalo da 40 posto ispitanih 20-godišnjakinja ima problema s postizanjem orgazma, dok je isto to izjavilo 20 posto žena u četrdesetima.

 

Ključan period za začeće bebe: Naučnici otkrili kada treba da imate seks da biste zatrudneli!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...