imaju svoje razloge

6 razloga zašto beže glavom bez obzira: Muškarci otkrili - sa ovakvim ženama ne žele vezu!

Često se dešava da lepe žene ne mogu da nađu partnera, pa se pitamo kako je to moguće

Ljubav i zavođenje 18.10.2018. - 18:43h Autor: Stil/superžena
Foto: Shutterstock

Kada je ljubav u pitanju, tu postoji mnogo faktora koji na nju mogu da utiču. Od fizičkog izgleda i prvog utiska, do ponašanja, razmišljanja i načina na koji razgovaramo možemo nekoga privući i i zadržati.

 

Međutim, često se dešava da baš one žene za koje mislimo da mogu imati sve muškarce na ovom svetu zapravo i nemaju toliko sreće u ljubavi.

 

Muškarci su otkrili šta je to što ih zapravo odbija od takvih žena:

 

Odbijaju ih žene koje izgledaju kao da imaju promenljivo raspoloženje

 

Sociolog Džes Karbino je proučavao ponašanje ljudi na popularnim sajtovima za upoznavanje i, kako se ispostavilo, mnoge žene pokušavaju da prave iste facijalne ekspresije na slikama kao modeli na naslovnim stranama magazinima, kampanjama, zbog čega izgledaju hladno, arogantno i previše ponosno.

 

Kada muškarci biraju kome će da se jave, preferiraju više one dame koje se smeju na fotografijama nego prve koje smo spomenuli.

 

Žene koje forsiraju brak su nepoželjne u očima muškog sveta

 

Ako žena želi da se uda i forsira svog partnera na taj korak, ona može uplašiti i osobu koja zaista želi jednog dana da ima porodicu. Ako je u pitanju žena kojoj je cilj da se uda, ona će na prvom sastanku u muškarca gledati kao “materijal” za brak, a ne kao osobu. Sa druge strane, biraju ženu za brak samo ako su sve stvari na svom mestu.

 

Samo ovakav raskid zaslužuje pomirenje: 5 znakova da treba da date partneru drugu šansu!

foto: Shutterstock

Žene koje komplikuju stvari su takođe nezanimljive

 

Mnoge žene teže ka tome da budu dramatične i da “čitaju između redova”, čak i kada za to nema potrebe. Postoji razlika između načina na koji žene i muškarci razmišljaju. Većina muškaraca ima čisto i logično razmišljanje, dok žene previše obraćaju pažnju na nepotrebne detalje.

 

Naravno, ako žena smatra da nešto nije u redu, bolje bi bilo da iskoristi frazu poput “Mislim da nešto ne valja”, umesto da pravi scene i nepotrebnu dramu.

 

One žene koje stalno nešto zahtevaju

 

Društveni zahtevi su mnogo veći za muškarce, nego za žene. Od njih se očekuje da zarađuju dosta kako bi izdržavali svoje porodice, moraju da budu jaki, snalažljiviji i smireniji. Ipak, neke žene su spremne da od svog partnera traže mnogo stvari, bez razmišljanja o tome da li on to ima i da li može.

 

Žene koje žive u svetu snova

 

Holivudske drame i crtani filmovi o princezama i prinčevima su mnogim ženama promenile shvatanje o odnosima i ljubavi. To su čisti klišei. To ne znači da realistične osobe imaju više šanse u pronalaženju ljubavi, jer parovi treba da sanjare zajedno.

 

Najbitnije je imati osećanja prema nekome, a ne prema onome što on ima.

 

Prave same planove

 

Termin “jaka i nezavisna žena” se sve češće ne odnosi na one dame koje su zaista psihički (i fizički) jake da iznesu sve životne probleme same, već na one koje non-stop kritikuju ponašanje muškarca, njegove slabosti i neodlučnost.

 

Kao i mi, i muškarci vole da budu ponosni i deo veze u kojoj će biti poštovani u istoj meri. Vi ne treba da budete jedan drugom komandiri, već partneri!

 

Ne oklevajte ni tren: Ako prepoznate ovih 7 znakova, vreme je za raskid!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...