želi, a prećutaće

Krišom mašta, ali vam neće reći: Ove 3 fantazije će ga izludeti!

Muškarci vam neće reći baš sve o seksu. Govore samo neke od svojih seksi tajni, dok se ostalih možda i stide

Ljubav i zavođenje
15:22h Autor:
Foto: Shutterstock

Iako su muškarci uglavnom otvoreni kada je u pitanju seksualni život, oni ipak neke od svojih seksi fantazija zadržavaju za sebe.

 

Evo tri najučestalije želje muškaraca, koje vam nikada neće tražiti, već samo očekivati.

 

Prljavi" razgovori

 

Izgovaranje seksi fraza tokom intimnog odnosa neke muškarce dodatno uzbuđuje. Samo jedna rečenica može maksimalno da razbukta njihovu maštu i seksualnu želju. Mnogi misle kako se pod "prljavim" govorom misli na vulgarnosti, ali najefikasniji je zapravo onaj govor u kojem žena svom partneru jasno opisuje šta želi od njega u tom trenutku.

 

Stručnjak za seks otkriva: Ljudi koji žele da budu u braku su budale, to nije u našem DNK!

foto: Profimedia

Scena iz filma za odrasle

 

Istraživanja su pokazala da muškarci mnogo više gledaju filmove za odrasle, a često u njima traže i podsticaj za vruće igrice u privatnom seksualnom životu. Retki od njih će priznati da bi ponekad rado "odglumili" neku od scena zato što im je neprijatno da priznaju da su se inspirirali filmovima za odrasle.

 

Vi sami u "akciji"

 

U anketi jedne poznate web stranice za upoznavanje partnera muškarci su priznali kako obožavaju da gledaju svoje partnerke dok se one samozadovoljavaju. Ima nešto iznimno uzbudljivo u tom posmatranju žene tokom tih trenutaka. Muškarci su otkrili kako im se to najviše sviđa zbog saznanja da je žena u tom trenutku maksimalno sigurna u sebe, poznaje svoje telo i ne stidi se vlastitog zadovoljstva.

 

Za veći užitak: Uz pomoć ovog trika imaćete nezaboravan seks!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...