Neočekivan raskid

Zašto muškarci brzo gube interesovanje za ženu koju osvoje?

Žena koju osvoje vrlo brzo im postane neinteresantna, jer su se uverili da mogu da je imaju. Tada kreću u dalje osvajanje i dokazivanje samom sebi da su poželjni
Ljubav i zavođenje 31.12.2013. - 09:55h Autor: zenskikutak.rs
Foto: Shutterstock

Da li ste se ikada zapitali zašto pojedini muškarci naglo gube interesovanje za žene? U jednom trenutku živite bajku, a u drugom se bajka pretvara u horor.

 

Naravno da imamo pravo da izgubimo interesovanje za nekoga za koga se ispostavilo da nam ne odgovara onoliko koliko smo mislili ili želeli i to zbog posesivnosti, ljubomore, glume, laganja... Ali, šta ako je žena bila savršena sve vreme, a ipak je došlo do raskida.

 

Razlog je uglavnom uvek isti - strah od obaveze. U takvim situacijama pravo je pitanje šta nije u redu s muškarcem, a ne sa ženom. Neki muškarci uspeju da nadvladaju strah kako odrastaju i postaju onakvi muškarci za koje žene žele da se udaju, dok oni drugi ostaju muškarci kakvog nijedna žena ne bi želela za muža, a ni majka za zeta. Takvi muškarci jednostavno ne žele da izgube osećaj da su slobodni i dostupni i ne žele da se lišavaju uzbuđenja koje im donosi neprestano osvajanje. Zbog toga, žena koju osvoje vrlo brzo im postane neinteresantna, jer su se uverili da mogu da je imaju. Tada kreću u dalje osvajanje i dokazivanje samom sebi da su poželjni. I tako sve dok postoje zainteresovane žene za to.

 

Šta žene mogu da učine?
Ima nešto u tome da i žene vrlo često donose brze odluke kada su u pitanje veze. Ali, najviše ima u tome da od takvog muškarca treba pobeći glavom bez obzira i da žene treba da priznaju da on nikada neće biti ono što one žele, samopouzdan i stabilan muškarac.

 

Hoće li shvatiti da je ta žena prava?
Jednostavno, umesto samozavaravanja, žene treba da krenu dalje i pruže priliku nekom boljem.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...