saveti za žene

Ne možete da nađete dečka: Opustite se! Uživajte u statusu singl devojke dok ne upoznate ovakvog!

Kada sretnete muškarca koji će raditi ovih pet stvari, onda započnite vezu.

Ljubav i zavođenje 04.09.2018. - 18:55h Autor: Super Žena
Foto: Profimedia

Ne ulazite uvezu sve dok ne nađete nekoga ko će uraditi sve da budete srećni, ko će uzeti u obzir vaše potrebe i osećanja, i kome ćete biti prioritet.

 

Želi da vas predstavi svima

 

Radije ne ulazite u vezu dok ne pronađete onoga koji će vas držati za ruku i poljubiti u javnosti i upoznati vas sa svojim roditeljima pre nego što pomisli da spava sa vama. Onaj koji vas zaista ceni i poštuje pričaće o vama kao "najboljoj stvari koja mu se dogodila".

 

Ne želi da vas promeni

 

Budite sami sve dok se ne pojavi onaj koji neće pokušati da vas promeni, kojem ćete se sviđati i s dugom i kratkom kosom, na čiji odgovor u dopisivanju nećete morati da čekate dva sata i onaj koji će uvek biti iskren.

 

Jednostavna navika koja spasava vezu: Potrebno vam je samo 5 minuta da ljubav opet oživi!

foto: Shutterstock

Pruža sigurnost

 

Osoba s kojom se nećete osećati nesigurno i koja će vas zaštititi vredna je vaše pažnje. Važno je osećati se sigurno uz nekoga jer to znači da nema "psiholoških igrica" zbog kojih nećeš biti sigurna u namere te osobe.

 

Osećaj leptirića u celom telu a ne samo u stomaku

 

Budi s onom osobom koja će te "oboriti s nogu", ali u pravom smislu. Zaljubljenost može biti samo prolazna, ali budi s onim koji će izazvati "osećaj leptirića" u celom telu a ne samo u stomaku. Takođe, važno je da se uz njega osećate najlepše čak i u vašem najgorem izdanju.

 

Prvi ste na listi prioriteta

 

Budite sami sve dok ne upoznate nekoga bez koga nećete moći da zamislite svoj život i ne trošite svoje vreme na one koji ga ne zaslužuju. Neko ko je zaista vredan vaše pažnje učiniće sve kako bi bili prioritet i prvi na njegovom "rasporedu".

 

Njihova ljubav je opasna po život: I dok voze bicikle, oni se drže za ruke! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...