Prestanite sa njima

2 najveće greške u ljubavi: Svako ih je napravio bar jednom u životu!

Čak i najsnažniji koji uvek drže do sebe i svojih potreba prave greške kada je ljubav u pitanju. U nastavku pogledajte koje su se dve greške barem jednom potkrale svakom od nas

Ljubav i zavođenje 02.09.2018. - 21:35h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Shutterstock

1. Prelazite preko partnerovih prestupa koji vas čine duboko nesrećnim

Neki postupci jednostavno ne mogu da se oproste. Postoje parovi koji mogu da pređu preko preljube ili uvrede i ponovno da steknu poverenje, ali to se događa samo kada druga strana koja je kriva za ove prestupe iskreno žali zbog njih i promeni svoje ponašanje na bolje.

 

Bez toga nema oproštaja i poverenja. Ako ste svom partneru objasnili što vas je duboko povredio, ali on to i dalje radi, prelazak preko toga neće vas učiniti srećnijima. Psiholozi upozoravaju da ignorisanje problema dugoročno šteti vezi ili braku i ponekad je bolje pošteno se posvađati nego ćuteti o tome što vas muči.

 

Ako problem ne može da se reši, a vi ste i dalje nesrećni, onda je bolje prekinuti vezu nego ostati u njoj.

 

Horoskop otkriva sve muške mane u vezi: Ko je dobrica, a ko baksuz?

foto: Shutterstock

2. Zanemarujete svoje potrebe na račun partnerovih

Kako biste uspostavili zdrav odnos, ne samo ljubavni nego i prijateljski, sebi morate da budete na prvom mestu. Žene često imaju potrebu da maksimalno ugode svom partneru u svim aspektima zajedničkog života i istovremeno da zaneme svoje potrebe.

Uvek se prilagođavate njegovom rasporedu, kuvate samo ono što on želi, u najintimnijim trenucima važno vam je da on bude zadovoljen, a vi svojevoljno igrate sporednu ulogu. Sve su ovo situacije u kojima ne mislite na sebe, a trebali biste.

Zapamtite da je temelj svake veze kompromis i jednakost, a vi ste jednako važni kao i vaš partner.

 

Ljubavni horoskop za septembar 2018: Druga polovina meseca donosi velike promene!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...