Za srećan život

Pronađite odgovarajućeg životnog partnera uz ovih 7 kriterijuma!

Ne možete provesti život s nekim ko ne poštuje vas, vaše snove, ciljeve i vašu ličnost. Odaberite nekog ko će vas prihvatiti i poštovati do kraja života
Ljubav i zavođenje 29.12.2013. - 16:30h Autor: Klix.ba
Foto: Shutterstock

Postoje mnogi faktori na koje je potrebno obratiti pažnju prilikom odabira životnog partnera. Najvažnije je da imate u vidu stvari koje su vam najvažnije, a one se mogu svesti na njih sedam.

 

Pronađite nekoga sa kim se možete lako povezati
Veoma je važno da odaberete nekog s kim možete da razgovarate i lako pronađete zajedničku temu. Na taj način moći ćete da uživate u provođenju vremena zajedno, a da vam ne bude dosadno.

 

Partner sa istim interesima


Odaberite nekog s kim imate mnogo zajedničkih interesa. Ne zaboravite da vaši interesi ne moraju biti isti, ali neki od njih se, svakako, moraju poklapati.

 

Intelekt
Ukoliko ste opuštena osoba, a vaš partner je tip osobe koja ostvaruje više nego prosečna osoba, to može biti ozbiljna pretnja vašem braku. Morate iskreno da porazgovarate o tome kako vidite i razmišljate o nekim stvarima.

 

Dobro je imati standarde
Prilikom odabira životnog partnera morate u obzir uzeti svoje standarde i standarde svoje porodice. Ako odaberete nekog ko ne pripada istoj grupi ljudi ili istom društvu, pobrinite s, bar, da taj neko ne bude van svih okvira.

 

Međusobno poštovanje je veoma važno


Ne možete provesti život s nekim ko ne poštuje vas, vaše snove, ciljeve i vašu ličnost. Odaberite nekog ko će vas prihvatiti i poštovati do kraja života.

 

Poverenje
Poverenje je veoma važna stvar, tako da bi trebalo da odaberete nekog kome verujete. Sigurno je da nećete biti srećni u braku s osobom u koju nemate poverenja.

 

Provodite vreme zajedno
Baš kao što je važno da partneri imaju iste ili slične interese, tako je važno i da budete s nekim ko će vam pokloniti vreme i pažnju, i sa kim volite da budete u društvu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...