Dobro obratite pažnju

Vaš partner je prikriveni zlostavljač: 4 jasna signala!

Pokazaće pravo lice kad tad

Ljubav i zavođenje 27.08.2018. - 13:34h Autor: ordinacija.hr
Foto: Profimedia

Prepoznati zlostavljača nije lako - oni su veoma dobri u sakrivanju pravog lica i vole da se pretvaraju da su savršeni ljudi - pošteni i velikodušni.

 

Ako ste u vezi sa osobom koja se čini ovakvom, možda niste svesni da stvarate budućnost sa osobom koja bi mogla da vam uništi život. Znaju kako da se ponašaju ljubazno i zadrže vašu pažnju, ali ovo su neke od osobina zlostavljača koje bi mogle da vam pomognu da ga razotkrijete na vreme!

 

1. Prebrzo ulazi u vezu
 

Iako vam možda prvo na pamet pada "ljubav na prvi pogled", ako vas on požuruje sa ulaskom u vezu - na vidiku je crvena zastava. Zlostavljaču treba žrtvu - ako nema koga da zlostavlja, oseća se depresivno. Ako on ne može da se seti kada je zadnji put bio bez devojke, zapitajte se šta se ustvari događa.

 

Dečje ponašanje zbog kojeg treba da potražite pomoć: Opasni signali vide se već od treće godine!

foto: Shutterstock

2. Uglavnom je dobre volje, ali ima jake promene raspoloženja

 

Osmeh i dobra zabava su uz njega zagarantovani, ali kad postane ljut - ne prepoznajete ga. Zlostavljač ima problema sa samokontrolom kada je ljut. U ovim situacijama može da pomogne nežni pristup, ali ako ga naljutite možete da računate na veoma jake izlive besa.

 

3. Krije bivše devojke

 

Nije u redu u novu vezu unositi duhove prošlosti, ali pretvaranje da nisu postojale takođe nije ispravno. Zlostavljači selektivno biraju žrtve i nikada ne pokazuju svoju pravu stranu. On je običan muškarac koji se slaže sa svima - ali jednom kad upadnete u zamku, on će otkriti svoje lice.

 

4. Imate osećaj da se pretvara


Oni poseduju savršene veštine pretvaranja, a najvažnije - vole da igraju uloge. Ako ste primetili da se partner ponaša čudno ili osetite da se pretvara, ne ignorišite svoju intuiciju!

 

Godinama trpela najgore zlostavljanje: A onda je u njemu pronašla muškarca svog života koji je razume i iskreno voli! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...