Pogledajte

Najveće muške laži: Prevara je na poslednjem mestu!

Ako ste mislile da se samo mi žene opterećujemo stvarima poput starosti i fizičkog izgleda, varate se. Muškarci su jednako nesigurni oko istih stvari, a često ih se toliko stide da o njima i lažu

Ljubav i zavođenje 17.08.2018. - 13:07h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Višak ili manjak kilograma

 

Iako žene retko govore da imaju više kilograma nego što stvarno imaju, muškarci često povećaju tu brojku, posebno ako su poprilično mršavi. Istraživanje je pokazalo da 60 posto muškaraca smanji, a 40 posto poveća brojku kada je reč o kilogramima.

 

Odlazak u salone za ulepšavanje i upotreba kozmetike

 

Ne volimo samo mi dobru hidratantnu kremu ili tretman čišćenja lica. Muškarci jednako kao i žene uživaju u tetošenju u salonima lepote, no jedina je razlika u tome što se oni vrlo često to stide da priznaju.

 

5 stvari koje muškarci ne podnose kod žena: Pazite, ovo su kardinalne greške!

foto: Shutterstock

Visina

 

Muškarci nižeg rasta često se osećaju vrlo nesigurno u prisutnosti devojaka u visokim potpeticama, pa zbog toga ponekad izbegavaju mesta gde je to uobičajen "dress code".

 

Godine

 

Možda će u pubertetskim danima slagati da su koju godinu stariji, ipak, muškarci se isto ponekad osećaju nesigurno zbog godina, pa ih često smanje i za celu dekadu.

 

Šta je to što muškarci žele: Ovo su osobine koje poseduje njihova žena iz snova!

foto: Shutterstock

Stanje na bankovnom računu

 

San većine muškaraca je biti dovoljno dobro situiran kako bi mogao da izdržava porodicu, poseduje željeni auto i jednostavno se oseća imućno. Uz to ide i činjenica da veliki broj žena finansijska situacija privlači gotovo jednako kao fizički izgled, pa nije čudno ako se muškarac oseća nesigurno bez popriličnih finansijskih sredstava.

 

Seksualno iskustvo i sposobnost

 

Ovo je, pogađate, tema o kojoj muškarci najviše lažu. Svako želi da ostavi dobar utisak, što na društvo, što na lepši pol, pa se brojke u svakom smislu preuveličavaju.

 

Zbog ovoga muškarci lude: Evo koji je glavni ženski adut po njihovom mišljenju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs